ΚΥΠΡΟΣ

Άνετος ο Εθνικός - Ψάχνει το «θαύμα» ο Οθέλλος

Άνετος ο Εθνικός - Ψάχνει το «θαύμα» ο Οθέλλος

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η προσπάθεια του Οθέλλου για παραμονή στην Α΄ Κατηγορία, μετά τα σημερινά αποτελέσματα του Β΄ ομίλου. Άνετος ο Εθνικός.

Η ομάδα του Κώστα Σακκά ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας από τον Εθνικό και πλέον, βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την Αγία Νάπα, με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν.

Ο Σάσι έδωσε προβάδισμα στον Οθέλλο, ενώ ο Εθνικός με γκολ των Πιντσέλι και Χατζηβασίλη έφθασε στην ανατροπή.

Το ματς:

Αποφασισμένος για να πάρει τη νίκη μπήκε στο ματς ο Οθέλλος. Η ομάδα του Κώστα Σακκά είχε τεράστια ευκαιρία στο 3ο λεπτό όταν ο Τιάγκο μετά από πάσα του Γκριγκαλασβίλι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκριγκαλασβίλι ανάγκασε τον Βαλβέρδ σε δύσκολη απόκρουση. Η υπεροχή του Οθέλλου καρποφόρησε στο 12ο λεπτό με τον Σάσι να ανοίγει το σκορ.

Στο 33ο λεπτό ο Πιντσέλι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, δύο λεπτά αργότερα ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Βάλντο αλλά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, στο 44ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα, νικώντας τον Ρόιν.

Στο δεύτερο μέρος, τα πράγματα για τον Οθέλλο έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 59΄ όταν ο Χατζηβασίλης έκανε την ανατροπή για τον Εθνικό και έβαλε τους φιλοξενούμενους σε θέση οδηγού. Μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε καλή στιγμή στο 72ο λεπτό για να δώσει διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε, με τον Εθνικό να φθάνει σε νίκη... παραμονής και τον Οθέλλο να κυνηγάει ένα «θαύμα».

ΟΘΕΛΛΟΣ: Ρόιν, Παναγιώτου (60'Βέρα), Ευθυμίου (66'Κυριάκου), Μενέντες, Βασιλείου, Ουλίσε, Γκριν, Γκριγκαλασβίλι, Τιάγκο, Χατζηγιαννακού, Σάσι (77'Κυριάκου).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βαλβέρδε, Χάτζιαρος, Γιαγκουδάκης, Ταλ, Ατάντα, Στόλερ, Πράκερ, Πιντσέλι (81'Μαμαντού), Χατζηβασιλής (74'Ντε Μέλο), Μπέλφορντ, Βάλντο (89'Ζουνίνιο).

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top