ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΚΟ: «Προπαγανδιστικά παραμύθια για να συσπειρώσει» -ΔΗΣΥ: «Κάνει στροφή προς τα αριστερά ο Νικόλας»

ΔΗΚΟ: «Προπαγανδιστικά παραμύθια για να συσπειρώσει» -ΔΗΣΥ: «Κάνει στροφή προς τα αριστερά ο Νικόλας»

Δυναμική απάντηση του ΔΗΚΟ στις δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ κ. Δημήτρη Δημητρίου για τα λεγόμενα του Προέδρου του ΔΗΚΟ για την οικονομία και τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον κύριο Δημητρίου: «Τώρα που βρίσκεται σε ανάπτυξη το φλερτ του ΔΗΚΟ με το ΑΚΕΛ, είναι λογικό κι επόμενο ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος να καταγράφει στροφή προς τα αριστερά στα θέματα της οικονομίας.»
 
Σημείωσε παράλληλα ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ πως ο Νικόλας Παπαδόπουλος από τη μια καταθέτει προτάσεις για την οικονομία μέσα από διαστρεβλωμένα στοιχεία  όπως τόνισε  και ο Υπουργός των Οικονομικών και από την άλλη, αμφισβητεί ο ίδιος μέτρα που για δέκα χρόνια στήριζε και ψήφιζε.
 
Κατέληξε πως: «Δεν μας προκαλεί έκπληξη. Από τη στροφή στα αριστερά που επιλέγει να κάνει ο κ. Παπαδόπουλος, προφανώς έχουμε ακόμη να δούμε πολλά.»

Η απάντηση του Δημοκρατικού Κόμματος δεν άργησε και με καυστικό ύφος κάνει λόγος για προπαγανδιστικά παραμύθια του ΔΗΣΥ, που σκοπό έχουν να συσπειρώσουν, όπως σημειώνεται, τους «απογοητευμένους ψηφοφόρους» τους.

Διαβάστε αναλυτικά:

Καταλαβαίνουμε την αμηχανία του ΔΗΣΥ, αφού οι προτάσεις του Δημοκρατικού Κόμματος στηρίζουν ουσιαστικά την οικονομία και την κοινωνία, κάτι που δεν κανει, όπως θα έπρεπε, η κυβέρνηση. 

Καταλαβαίνουμε την αγωνία του ΔΗΣΥ, που διαπιστώνει ότι οι προτάσεις μας γίνονται αποδέκτες από την κοινωνία, αλλά και από θεσμικούς φορείς της οικονομίας. 

Η αμηχανία και η αγωνία δεν αποτελούν δικαιολογία για τα προπαγανδιστικά παραμύθια που διακινεί τελευταία ο ΔΗΣΥ, για να συσπειρώσει τους απογοητευμένους ψηφοφόρους που δυσανασχετούν από τα ελλείμματα πολιτικής της κυβέρνησης.

Το παραμύθι είναι κακό και δεν έχει δράκο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



 Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο αυτή την στιγμή, όμως η επικινδυνότητα είναι μεγάλη γιατί υπάρχουν συνεχώς αναζωπυρώσεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Νίκος Λογγίνου, προσθέτοντας ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top