ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαριές κατηγορίες από Παπαχαραλάμπους: «Δημοσιογράφοι στο payroll ομάδων – Δεν είναι αυτό που λέω…»

Βαριές κατηγορίες από Παπαχαραλάμπους: «Δημοσιογράφοι στο payroll ομάδων – Δεν είναι αυτό που λέω…»

Βαριές κατηγορίες από τον πρόεδρο της επιτροπής Δεοντολογίας, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους προς τους δημοσιογράφους και την αντιμετώπιση του θέματος από τα ΜΜΕ.

Αρχικά μάλιστα υποστήριξε ότι δημοσιογράφοι πληρώνονται από τις ομάδες για να γράφουν συγκεκριμένα πράγματα, στη συνέχεια όμως τα άλλαξε κάπως λέγοντας πως δεν λέει ακριβώς αυτό.

Τι δήλωσε ακριβώς:

Για τους παράγοντες που έχουν κλητευθεί: «Ονόματα δεν μπορούμε να πούμε όμως είναι γεγονός πως στην προσπάθεια να εκδώσουμε κλήση σε κάποιο παράγοντα δεν μας επέτρεψαν να μπούμε στα αποδυτήρια λόγω κορωνοϊού και το σωματείο δεν δέχθηκε την κλήση. Θα δούμε πως θα το κάνουμε όμως. Επειδή γίνονται και μερικά δημοσιεύματα από διάφορους δημοσιογράφους, που ενδεχομένως να είναι στο payroll (μισθοδοσία) ομάδων, τους διαψεύδω κατηγορηματικά ότι οι κλήσεις δεν οφείλονται στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Η προσπάθεια της επιτροπής μας είναι η προστασία των ομάδων».

Αν έχει αποδείξεις ότι κάποιοι πληρώνονται, γιατί πρόκειται για προσβολή: «Δεν είναι αυτό που λέω, διότι είχα κι εγώ δημοσιογράφο που συνεργαζόμουν. Δεν είναι κακό ή επιλήψιμο. Εάν εσείς το θεωρείτε κακό ή επιλήψιμο. Κι εγώ είμαι δικηγόρος πολλών εταιρειών, έτσι είναι. Απλώς έχει δημοσιογράφους που έχουν την δική του γνώμη και άποψη. Εάν δηλαδή εγώ πάω σε έναν δημοσιογράφο να μου κάνει την προβολή ενός έργου της ομοσπονδίας μου, ή ακόμα και της επιτροπής που είμαι εγώ τώρα, το βλέπετε εσείς παράλογο και παράνομο και αθέμιτο; Και θίγεστε με την πρώτη στιγμή. Να μην θίγεστε. Δημοσιογράφοι χρησιμοποίησαν την επιστολή της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων ότι δεν υπήρξε αυξημένη δραστηριότητα. Και κανένας δημοσιογράφος δεν έλεγξε ότι η δική μας πλατφόρμα δεν έχει σχέση με εκείνη της αρχής στοιχημάτων. Υπάρχει κανένας δημοσιογράφος που πιστεύει ότι ένα στημένο θα παικτεί στην Κύπρο; Είπα 100 χιλιάδες φορές στις δηλώσεις μου: Η στοιχηματική δραστηριότητα έγινε στην πλατφόρμα που ελέγχουμε εμείς.»

Παράλληλα τοποθετήθηκε και για τα θέματα που συζητήθηκαν με τον πρόεδρο της ΚΟΠ και το περιβόητο Ανόρθωση-Απόλλων: Διαβάστε ΕΔΩ!

The post Βαριές κατηγορίες από Παπαχαραλάμπους: «Δημοσιογράφοι στο payroll ομάδων – Δεν είναι αυτό που λέω…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top