ΔΙΕΘΝΗ

Θέλει να μείνει στην Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι!

Θέλει να μείνει στην Γιουνάιτεντ ο Φαν Πέρσι!

Την επιθυμία του να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να εξαντλήσει το συμβόλαιό του εξέφρασε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ο 31χρονος διεθνής  στη διάρκεια της εφετινής σεζόν δεν κατάφερε εξ αιτίας τραυματισμών να βοηθήσει όσο θα μπορούσε και θα ήθελε την ομάδα του.

Μόλις την περασμένη Κυριακή στον αγώνα κόντρα στην Έβερτον επέστρεψε έπειτα από  απουσία δύο  μηνών  και έδωσε το «παρών’ στα τελευταία λεπτά  ως αλλαγή στη θέση του λαβωμένου Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο απολογισμός  των 10 γκολ σε 25 παιχνίδια  στην αρχική 11αδα του Λουίς Φαν Χάαλ  κάθε άλλο παρά αντάξιο της μεγάλης εμπειρίας  και κλάσης του είναι και τα σενάρια για τερματισμό της καριέρας του στους  «κόκκινους διαβόλους»  έχουν σε ουκ ολίγες περιπτώσεις  κάνει την εμφάνιση της στη Βρετανία αλλά και όχι μόνον.

Τον τελικό λόγο θα έχουν φυσικά ο συμπατριώτης του τεχνικός και η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον ίδιο τον Φαν Πέρσι όμως να φέρεται πως επιθυμεί την παραμονή του στην αγγλική ομάδα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα διαμαρτυρία για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας: «Οικογένειες στον δρόμο» - Δείτε φωτογραφίες

Ντόναλντ Τραμπ: Τι θα γίνει με την υποψηφιότητά του στις εκλογές αφού καταδικάστηκε - Υποστηρικτές του καλούν σε εξέγερση

Αυξημένο το επίδομα τέκνου: Σήμερα η καταβολή του - Αναλυτικά τα ποσά και οι δικαιούχοι

Σε αυτές τις επαρχίες αυξήθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων - Τι γίνεται με τα ενοίκια; - Αυτή είναι η εικόνα της αγοράς

Έκαναν πλιάτσικο μέσα από οχήματα στη Λεμεσό - Τους βρήκαν και τους πέρασαν χειροπέδες

Αδιανόητο έγκλημα στις ΗΠΑ: Σκότωσε και διαμέλισε την έγκυο αδελφή του επειδή «δεν ήταν πια αγνή»



Σε ανοδική πορεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Σκληρή μάχη ΔΗΚΟ και ΕΛΑΜ - Η χαμηλή συσπείρωση της ΕΔΕΚ

Σε ανοδική πορεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Σκληρή μάχη ΔΗΚΟ και ΕΛΑΜ - Η χαμηλή συσπείρωση της ΕΔΕΚ

Ανεβαίνουν οι τόνοι εννέα ημέρες πριν από τις διπλές εκλογές, με τα κόμματα να τρέχουν στην κούρσα για να αυξήσουν κυρίως τα ποσοστά συσπείρωσης. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ φαίνεται να βρίσκονται σε ανοδική πορεία σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που παρουσίασε το SIGMA το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο ΔΗΣΥ λαμβάνει 24% και το ΑΚΕΛ 23%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top