ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kωνσταντίνου: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός…» – Τι είπε για τραυματίες, Λάρσον, Γκακπέ και διεθνείς

Kωνσταντίνου: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός…» – Τι είπε για τραυματίες, Λάρσον, Γκακπέ και διεθνείς

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνας, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport Fm και μεταξύ άλλων, επεσήμανε, πως κάθε παιχνίδι είναι τελικός.

Μίλησε επίσης για τους Λάρσον, Γκακπέ, τους τραυματίες και τους διεθνείς.

Όλα όσα είπε: 

Για το φιλικό που έγινε στην διακοπή κόντρα στον Άρη: «Ήταν μια καλή ευκαιρία για τον προπονητή μας να δει κάποιες από τις σκέψεις του σε ένα φιλικό και να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία, ένα ματς απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και αγωνιστικά και ψυχολογικά για να ανταποκριθούμε και να πάρουμε το ζητούμενο που είναι η νίκη».

Για τον Γιοβάνοβιτς, τον νέο τερματοφύλακα της ομάδας: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να έχει ρυθμό, να συμμετέχει με την ομάδα. Είναι θέματα του κ. Αυγουστή και θα πρέπει να αναμένουμε, να αναμένει και ο ίδιος για να μπορέσει να διεκδικήσει την θέση κάτω από τα δοκάρια».

Για το γεγονός πως πήραν χρόνο συμμετοχής Λάρσον και Γκακπέ: «Είναι δύο ποδοσφαιριστές από τους οποίους περιμένουμε να ανεβάζουν ρυθμούς. Ο χρόνος είναι σύμμαχος τους και προσδοκούμε σε περαιτέρω βελτίωση και των δύο για να μπορέσουν να προσφέρουν περισσότερα».

Για τους τραυματίες Γιαννιώτα, Νταμπό, Γιούστε και Πέδρο: «Υπάρχει μια εβδομάδα μπροστά μας για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό γύρω από την συμμετοχή τους ή όχι. Περισσότερα θα μπορούμε να πούμε την Παρασκευή όταν πλησιάσει ο αγώνας».

Για την επιστροφή των διεθνών: «Είναι σημαντικοί οι ποδοσφαιριστές αυτοί και οι τέσσερις Κύπριοι και ο Σάλαϊ και τους περιμένουμε να επιστρέψουν υγιείς».

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Απόλλωνας: «Το κάθε παιχνίδι είναι τελικός, εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και το που μπορούμε να φτάσουμε θα το δείξουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Κάθε εβδομάδα είναι κριτήριο, διακυβεύονται τρεις βαθμοί και το ποιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο είναι αυτό με τον Ολυμπιακό».

Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα: «Δεν υπάρχει ομάδα που κάνει προετοιμασία και πάει να χάσει. Πολύ περισσότερο ο Ολυμπιακός που παίζει στην έδρα του και με πολύ καλό πρόσωπο με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του. Θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτόν».

The post Kωνσταντίνου: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός…» – Τι είπε για τραυματίες, Λάρσον, Γκακπέ και διεθνείς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top