ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί το Σάββατο

Δεν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί το Σάββατο

Οι δυο άνδρες συμφώνησαν κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στην πραγματοποίηση της συνάντησης, "υπήρξε παρεξήγηση" σε ό,τι αφορά το χρόνο διεξαγωγής της, οπότε θα επαναπρογραμματιστεί, όπως αναμένεται για την ερχόμενη εβδομάδα

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ οι δυο άνδρες συμφώνησαν κατά την τηλεφωνική τους επικοινωνία στην πραγματοποίηση της συνάντησης, "υπήρξε παρεξήγηση" σε ό,τι αφορά το χρόνο διεξαγωγής της, οπότε θα επαναπρογραμματιστεί, όπως αναμένεται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ήδη ανακοινώσει πως τη Δευτέρα 4 Μαϊου θα βρίσκεται στο νησί ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Εσπεν Μπαρθ `Ειντε για επαφές με τους δυο ηγέτες με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top