ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ‘Σηκώνονται από τη Λεμεσό να πάνε να κάνουν πάρτυ στη Λευκωσία’ - ‘Δέχομαι επιθέσεις από παντού’ - Οι φόβοι για τριψήφια κρούσματα

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ‘Σηκώνονται από τη Λεμεσό να πάνε να κάνουν πάρτυ στη Λευκωσία’ - ‘Δέχομαι επιθέσεις από παντού’ - Οι φόβοι για τριψήφια κρούσματα

Επικοινωνήσαμε με τον Δρα Πέτρο Καραγιάννη, καθηγητή Μοριακής Ιολογίας και μέλος της Επιστημονικής Ομάδας με σκοπό την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στο νησί μας.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου αναφέραμε στον Δρα Καραγιάννη πως τις τελευταίες μέρες μοιάζει πιο ‘τσιτωμένος‘ και έντονος απ’ότι τον έχουμε συνηθίσει με τον ίδιο να παραδέχεται πως έχασε 2-3 φορές την ψυχραιμία του ενώ οι κυριότεροι λόγοι αφορούν την επιδεικτική απειθαρχία μερίδας του κόσμου αλλά και απανωτές επιθέσεις που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Του Ανδρέα Κόκκινου
 
‘Τι να πω; Σηκώνονται από τη Λεμεσό για να πάνε στη Λευκωσία να κάνουν πάρτυ’ δήλωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται το λόγο που παίρνονται τα μέτρα και όλοι προσπαθούν να ‘ξεγελάσουν’ τα διατάγματα αδυνατώντας να κατανοήσουν τους λόγους που θεσπίστηκαν.
 
Ανέφερε πως έγιναν οι απαραίτητες διεργασίες για να δημιουργηθούν καμπάνιες και διαφημιστικά σποτς στα οποία θα πρωταγωνιστούν ηθοποιοί, ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα νέοι άνθρωποι με σκοπό τη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση του νεανικού κοινού ενώ ως οριακό σημείο έθεσε την ώρα που θα γεμίσουν τα νοσοκομεία και οι κλίνες ΜΕΘ.
 
‘Βρεθήκαμε ήδη να έχουμε 20 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς‘ μας ανέφερε τονίζοντας πως ανησυχεί για την μετέπειτα πορεία όσων νόσησαν τις τελευταίες δύο βδομάδες αφού οι επιπτώσεις θα παρουσιαστούν σε βάθος 2-3 εβδομάδων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top