ΔΙΕΘΝΗ

Όλο και φουντώνουν τα προβλήματα

Όλο και φουντώνουν τα προβλήματα

Η κατρακύλα συνεχίζεται για την Μίλαν, με την ήττα από την Τζένοα να φέρνει την Πέμπτη (30/4) πολλές εξελίξεις στους «ροσονέρι». Συνάντηση Ταετσαουμπόλ με Μπερλουσκόνι!

Εδώ και πολύ καιρό έχει εξαντληθεί η υπομονή των οπαδών της Μίλαν με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και τις αμέτρητες «σφαλιάρες» από κάθε πιθανό αντίπαλο. Η ήττα στο Σαν Σίρο από την Τζένοα με 3-1 φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα του Μιλάνο και σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι πιθανό την Πέμπτη (30/4) να ανακοινωθεί η απόλυση του Φίλιππο Ιντζάκι, ο οποίος για ακόμα μία φορά δήλωσε πως δεν θα παραιτηθεί.

Ο Κριστιάν Μπρόκι, από την ομάδα Νέων της Μίλαν, είναι το φαβορί για να αναλάβει προσωρινά την τενχική ηγεσία, ενώ τα σπουδαία έρχονται από τα διοικητικά. Ο Ταϊλανδός Μπι Ταετσαουμπόλ φέρεται να είχε τρίωρη συνάντηση με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι την Τετάρτη (29/4) το βράδυ με θέμα φυσικά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, με τα ιταλικά μέσα να κάνουν λόγο για 500εκατομμύρια ευρώ έναντι του 51%!

Μάλιστα στη συνάντηση των δύο ανδρών υπήρξαν χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, λογιστές και αναμένεται η κοινή δήλωση του Ταϊλανδού και της επίσημης Μίλαν για το μέλλον και το ιδιοκτησιακό καθεστός των «ροσονέρι».

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top