ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

"Trapped in Limassol"... ήρθε για να ταράξει τα νερά στον χώρο της διασκέδασης!

"Trapped in Limassol"... ήρθε για να ταράξει τα νερά στον χώρο της διασκέδασης!

Ένα εντελώς καινούριο νόημα ήρθε να δώσει στη διασκέδαση το "Trapped in Limassol", το οποίο συμπληρώνει ήδη δύο μήνες ζωής στο κέντρο της Λεμεσού! Τα γνωστά παιγνίδια με δωμάτια απόδρασης (escape rooms) που δίνουν μια ξεχωριστή διάσταση στο τι σημαίνει εναλλακτική διασκέδαση και ήδη κάνει πάταγο, σε Αμερική & Ευρώπη, έχουν.... ξετρελάνει πλέον και τους Κύπριους.

Το πετυχημένο "Trapped in Limassol" διαθέτει προς το παρόν δύο ειδικά διαμορφωμένα θεματικά δωμάτια απόδρασης (live escape rooms) και σε λίγες εβδομάδες ετοιμάζει και τρίτο!

Στους ατμοσφαιρικούς χώρους ενός παλιού αρχοντικού, έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στο Λονδίνο στις αρχές του 20ου αιώνα και να πρωταγωνιστήσετε σαν γνήσιοι ντετέκτιβ σε μια ιστορία μυστηρίου (Poker Night) ή να επιστρατεύσετε το «διαβολάκι» που κρύβεται μέσα σας και να πραγματοποιήσετε μια ληστεία στο χρηματοκιβώτιο μιας σύγχρονης Τράπεζας (The Bank Job). Στο τρίτο δωμάτιο ετοιμαστείτε να ζήσετε έντονες στιγμές ως κατάσκοποι, καθώς θα έχει θέμα "Cold War" (Ψυχρός Πόλεμος).

Έχετε στη διάθεσή σας 60 λεπτά για ν'αποδράσετε! Συλλογή στοιχείων, σύνθετοι και καλοστημένοι γρίφοι, διαδραστικά παζλ, κατασκευές και σκηνικά που μόνο σε ταινίες τα συναντήσατε μέχρι τώρα, είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που θα σας κάνουν να το συζητάτε με την παρέα σας για μέρες.

Παίζουν 3-5 άτομα, απευθύνεται σε ηλικίες 15-105, είναι κατάλληλο για οικογένειες με παιδιά άνω των 12 ετών, παρέες, μαθητές, φοιτητές κλπ... ενώ προσφέρεται και για εταιρείες για διοργάνωση corporate events. Ένα κοινωνικό φαινόμενο το οποίο ήδη ανθεί στο εξωτερικό καθώς το συγκεκριμένο παιγνίδι προσφέρεται κάλλιστα (εκτός από διασκέδαση) και για team-building-bonding activities εκτός γραφείου. Μια δραστηριότητα που δίνει τη δυνατότητα στις εταιρίες να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Τι χρειάζεται?

·         Ομαδικότητα

·         Λογική

·         Παρατηρητικότητα

·         Ταχύτητα

·         Επικοινωνία

·         Και φυσικά όρεξη για παιγνίδι και διασκέδαση!!!

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να ζήσετε κάτι που μόνο ως θεατής πίσω από μια οθόνη το είχατε βιώσει μέχρι σήμερα. Θα είναι -εγγυημένα- τα καλύτερα 60 λεπτά που έχετε χαρίσει ποτέ στον εαυτό σας, αλλά και στους φίλους σας.

Και το καλύτερο? Μπορείτε να συνδυάσετε φαγητό, ποτό, ψώνια, βόλτα με οικογένεια και φίλους καθώς η τοποθεσία του "Trapped in Limassol" είναι ιδανική! Βρίσκεται λίγα μόνο μέτρα από την Πλατεία Παντοπωλείου, τη Σαριπόλου και την Ανεξαρτησίας.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του www.trappedinlimassol.com.cy

ή στα τηλέφωνα 25-100044 και 95-515002 αλλά και στη σελίδα του στο Facebook (Trapped In Limassol)

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top