ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε ο François Michelin

Πέθανε ο François Michelin

Σε μια λιτή ανακοίνωση η μεγάλη γαλλική βιομηχανία ελαστικών ανακοίνωσε το θάνατο του προέδρου της και εγγονού του ιδρυτή της.

Ο 88χρονος François Michelin κράτησε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης για περισσότερο από μισό αιώνα, και άλλαξε τη μικρομεσαία οικογενειακά εταιρεία σε έναν παγκόσμιο κολοσσό, στην μεγαλύτερη βιομηχανία ελαστικών της Ευρώπης.

Ο Γάλλος βιομήχανος Michelin, ήταν ο εγγονός του ιδρυτή της εταιρείας ελαστικών και το νούμερο ένα σε αυτήν για 47 χρόνια πριν παραδώσει τα ηνία στον γιο του Edouard ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ναυτικό δυστύχημα το 2006.

Ο Jean-Dominique Senard, Πρόεδρος του Ομίλου Michelin, δήλωσε: « Θα ήθελα, εξ ονόματος των εργαζομένων του ομίλου, να αποδώσω φόρο τιμής σε αυτό το εξαιρετικό άτομο, για τις αξίες του, τις πεποιθήσεις του και το όραμά του».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top