ΚΥΠΡΟΣ

Έτοιμοι για αποχώρηση εάν δεν περάσει...

Έτοιμοι για αποχώρηση εάν δεν περάσει...

Εάν και εφόσον δεν προχωρήσει το θέμα σύστασης εταιρείας για τη Σαλαμίνα ο Πρόεδρος, Ανδρέας Παρασκευάς, άφησε να νοηθεί πως θα αποχωρήσει το νυν διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, σε δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα.

«Ο κόσμος αντιλήφθηκε την κρισιμότητα των στιγμών, υπάρχει ενδιαφέρον για την συνέλευση, είναι και η πρόταση για δημιουργία εταιρείας όμως από κει και πέρα κάποιοι άνθρωποι που έχουν την ευχέρεια πρέπει να βοηθήσουν. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα το νυν διοικητικό συμβούλιο δεν μπορεί να συνεχίσει με τα υπάρχοντα δεδομένα. Αν δεν συσταθεί η σύσταση εταιρείας ή αν δεν πάρουμε έμπρακτες εγγυήσεις για βοήθεια δεν θα συνεχίσουμε» ανέφερε ο Πρόεδρος των ερυθρολεύκων αναφερόμενος για την προσεχή γενική συνέλευση του σωματείου.

Αναφορικά για την απογευματινή συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου της Σαλαμίνας και για το ζήτημα προπονητή ο Ανδρέας Παρασκευά παρατήρησε «Σήμερα υπάρχει μια συνεδρία της διοίκησης. Υπάρχουν αρκετά θέμα να συζητήσουμε κει πιο σημαντικό την συνέλευση της Τετάρτης, θα κουβεντιάσουμε και για το θέμα προπονητή και θα αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε μαζί. Πιθανότατα θα παρθεί η τελική απόφαση αν θα συνεχίσουμε ή όχι με τον Νίκο Παναγιώτου.  Με το Νίκο Παναγιώτου ήδη συζητήσαμε κάποια θέματα, από κει και πέρα δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα. Μας είπε κάποια πράγματα ο προπονητής, ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις και απόψε θα αποφασίσουμε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top