ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν κυρώσεις κατά της Τουρκίας για τους S-400

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν κυρώσεις κατά της Τουρκίας για τους S-400

Την επιβολή κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας για την αγορά του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος  S-400 ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ.


Οι κυρώσεις είναι εντεταγμένες στο νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό, το ο οποίο ενέκρινε την Παρασκευή η Γερουσία.

Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πριν λίγο κυρώσεις εις βάρος του προέδρου Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας της τουρκικής Προεδρίας της Δημοκρατίας Ισμαήλ Ντεμίρ και άλλων τεσσάρων Τούρκων αξιωματούχων.

«Παρά τις προειδοποιήσεις μας, η Τουρκία προχώρησε με την αγορά και τη δοκιμή του ρωσικού συστήματος των S-400. Οι σημερινές κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας δείχνουν ότι οι ΗΠΑ θα εφαρμόσουν πλήρως το νόμο «Αντιμετώπισης των εχθρών της Αμερικής μέσω κυρώσεων (CAATSA). Δεν θα ανεχτούμε σημαντικές συναλλαγές με το ρωσικό αμυντικό τομέα» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top