ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: «Θρίλερ» στα Καλύβια - Πυροβόλησαν και σκότωσαν υπάλληλο στο Κέντρο Υγείας

ΕΛΛΑΔΑ: «Θρίλερ» στα Καλύβια  - Πυροβόλησαν και σκότωσαν υπάλληλο στο Κέντρο Υγείας

Έγκλημα στα Καλύβια με υπάλληλο του Κέντρου Υγείας να εντοπίζεται νεκρός στο υπόγειο πάρκινγκ. Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι.

Ενέδρα θανάτου για υπάλληλο στο Κέντρο Υγείας στα Καλύβια. Άγνωστοι τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του με το αυτοκίνητο.

Το έγκλημα σημειώθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020. Το θύμα είναι περίπου 60 ετών και εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ο υπάλληλος που βρέθηκε νεκρός, εργαζόταν στη γραμματεία του Κέντρου Υγείας στα Καλύβια. Έφερε τρία τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και στον κρόταφο. Είχε μπει με το αυτοκίνητό του στο υπόγειο πάρκινγκ και μόλις βγήκε από το όχημα, δέχτηκε τα πυρά των δραστών, οι οποίοι στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας. Το σημείο της δολοφονίας έχει αποκλειστεί, ενώ συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες.

Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχει εντοπίσει τρεις κάλυκες από πυροβόλο όπλο. Το θύμα είχε πάνω του κινητό τηλέφωνο και χρήματα, με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να εξετάζουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας για προσωπικές διαφορές.

Το έργο της προανάκρισης για τη δολοφονία υπαλλήλου στο Κέντρο Υγείας στα Καλύβια βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει μεταξύ άλλων το υλικό από κάμερες ασφαλείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top