ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ Ζαχίντ στο παιχνίδι του «Πούρσα»

Ο ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ Ζαχίντ στο παιχνίδι του «Πούρσα»

Ο ΑΠΟΕΛ με την έλευση του Σάββα Πουρσαϊτίδη «άλλαξε» προς το καλύτερο, ενώ είδε και παίκτες κλειδιά να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοση τους. Ένας από αυτούς και ο Γκαγιάς Ζαχίντ, ο οποίος παίζει καταλυτικό ρόλο στο παιχνίδι του Ελλαδίτη κόουτς.

Η ποιότητα και η κλάση του ως ποδοσφαιριστής είναι δεδομένη, ωστόσο, ο πολιτογραφημένος Νορβηγός, δεν είχε κάνει τη μεγάλη διαφορά στους γαλαζοκιτρίνους, ούτε «βγήκε μπροστά», όταν τον χρειαζόταν η ομάδα.

Όλα αυτά όμως, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, ημέρα που ανακοινώθηκε και ανέλαβε ο 44χρονος κόουτς. Αρχικά «μεταμόρφωσε» τον ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια τον… Ζαχίντ.

Ο «Πούρσα», βρήκε τον τρόπο και έδωσε ελευθερία στον 26χρονο μεσοεπιθετικό, βγάζοντας του, ξανά τον καλό του εαυτό. Όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του Νορβηγού. Είναι ο «συνδετικός κρίκος» μεταξύ κέντρου και επίθεσης, ενώ αυτός «κτίζει» τις απειλές της ομάδας του.

Ο Ζαχίντ είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον ΑΠΟΕΛ και μέχρι στιγμής, η ανοδική εικόνα της ομάδας, συνάδει με αυτή του ποδοσφαιριστή, αφού ανέβηκαν μαζί.

Έχει ένα πολύ δύσκολο έργο ο ΑΠΟΕΛ, αφού θέλει τη διάκριση μέσω του κυπέλλου αλλά και στοχεύει στην εξάδα. Έχοντας τον 26χρονο σε καλή φόρμα, η ομάδα όχι μόνο αλλάζει αλλά ανεβαίνει και επίπεδο. Για αυτό ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, θέλει να δει τον Ζαχίντ να συνεχίζει έτσι για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Θ.Δ. 

 

The post Ο ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ Ζαχίντ στο παιχνίδι του «Πούρσα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top