ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάλαϊ για τη μεταγραφή του: «Ψάχνω λέξεις να το περιγράψω – Είμαι έτοιμος να παίξω»

Σάλαϊ για τη μεταγραφή του: «Ψάχνω λέξεις να το περιγράψω – Είμαι έτοιμος να παίξω»

Ο Αττίλα Σάλαϊ, ο οποίος πήρε μεταγραφή από τον Απόλλωνα στη Φενέρ, με δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του, μίλησε για τα όσα συνάντησε στην Τουρκία και τη νέα του ομάδα, λέγοντας πως είναι απερίγραπτα χαρούμενος.

Μεταξύ άλλων, ο Ούγγρος, τόνισε πως είναι σε θέση να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι, αφού είναι απολύτως έτοιμος, ενώ αναφέρθηκε και στον Μεσούτ Οζίλ.

Αναλυτικά: 

Για τη μεταγραφή του: «Προσπαθώ ακόμη να συνέλθω από ταξίδι. Όταν μπήκε το μελάνι στο συμβόλαιο ηρέμησα. Μου έδειξαν το αθλητικό κέντρο και πραγματικά ήταν μεγάλη η έκπληξή μου. Είμαι απερίγραπτα χαρούμενος που ήρθα σε ένα φανταστικό κλαμπ. Στην Κύπρο με τον Απόλλωνα δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά αυτό που έζησα εδώ στην Κωνσταντινούπολη είναι εντυπωσιακό. Ψάχνω λέξεις για να το περιγράψω. Η Κύπρος ήταν ένα βήμα για μένα και τώρα έχω κάνει ακόμη ένα μπροστά. Το γυμναστήριο και οι αίθουσες υπηρεσιών είναι εξοπλισμένες με ‘διαστημική τεχνολογία’. Είναι υπέροχο να είσαι εδώ».

Για το πως ήταν η πρώτη του μέρα: «Έκανα προπόνηση το πρωί. Η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη πριν από τον αγώνα, με πήγαν και εκεί, που με γνώρισαν σε όλους. Εκεί ήταν όλο το προσωπικό του συλλόγου, τα μέλη του επαγγελματικού προσωπικού και οι παίκτες. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν πίσω στο ξενοδοχείο και μετά ακολούθησε ο αγώνας. Ήμουν ο εαυτός μου. Όλοι ήταν ευγενικοί, με χαιρέτησαν και αντάλλαξα λίγα λόγια με το προσωπικό. Δεν ήταν απλώς ένα είδος επίσημης συνομιλίας, έχουμε ήδη μιλήσει για μερικές λεπτομέρειες».

Για την πρόοδο του: «Αναμφίβολα, έχω κάνει  βήματα προόδου σε λιγότερο χρόνο από το αναμενόμενο, αλλά πάντα πίστευα ότι με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά μπορεί κανείς να επιτύχει τα όνειρα του. Πάντα πίστευα στον εαυτό μου! Το να έρθεις στην Φενέρμπαχτσε είναι πραγματικά ονειρικό».

Για τον Μεσούτ Οζίλ με τον οποία θα είναι συμπαίκτες: «Είναι ένας παγκόσμιος σταρ. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για την μεταγραφή του. Οι οπαδοί ανυπομονούν να υπογράψει το συμβόλαιό του. Δεν είναι ένας απλώς ποδοσφαιριστής. Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής που έπαιξε και στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Αν μπορεί να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, αφού έρχομαι από παιχνίδι. Η φυσική μου κατάσταση δεν θα είναι εμπόδιο για το ντεμπούτο μου».

Ενώ κατέληξε λέγοντας πως του τηλεφώνησε ο Ομοσπονδιακός του τεχνικός: «Θα εργάζομαι μέρα με τη μέρα για γίνω καλύτερος παίκτης. Πριν υπογράψω, ρώτησα εδώ για το πρωτάθλημα. Με την υπογραφή του συμβολαίου μου με πήρε τηλέφωνο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουγγαρίας. Ήταν ευχαριστημένος με τη μεταγραφή μου, πιστεύει ότι πήρα μια καλή απόφαση».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Σάλαϊ για τη μεταγραφή του: «Ψάχνω λέξεις να το περιγράψω – Είμαι έτοιμος να παίξω» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top