ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: «Αυτός που άρπαξε τα λεφτά ήξερε που να ψάξει» - Διευρύνεται το «κάδρο» των υπόπτων για την κλοπή του «μικρού θησαυρού»

ΠΑΦΟΣ: «Αυτός που άρπαξε τα λεφτά ήξερε που να ψάξει» - Διευρύνεται το «κάδρο» των υπόπτων για την κλοπή του «μικρού θησαυρού»

Δεν υπάρχει οποιαδήποτε μαρτυρία γύρω από την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 65χρονο που διαμένει στο χωριό Αμαργέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παναγιάς σε συνεργασία με άντρες του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζουν το ανακριτικό έργο, ενώ αναμένεται τις επόμενες μέρες να κληθούν κι άλλα πρόσωπα για κατάθεση.

Αναφορικά με την 34χρονη οικιακή βοηθό, αυτή τέθηκε υπό 2ημερη κράτηση ωστόσο για την ώρα αρνείται εμπλοκή της στην υπόθεση.

Η Αστυνομία θα διευρύνει τις έρευνες και εκτός του χωριού ενώ πληροφορία για όχημα που θεάθηκε στο χωριό και έχει εγκαταλειφθεί σε συγκεκριμένο σημείο εξετάζεται χωρίς όμως να υπάρχει μαρτυρία που να αναφέρει πως είδαν κάποιον να μπαίνει στο σπίτι.

Τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου άλλωστε εκτιμούν ότι αυτός που άρπαξε τις 70.000 που ήταν κρυμμένα σε ερμάρι φαίνεται να κατείχε τη συγκεκριμένη πληροφορία και ήξερε που να ψάξει ενώ όπως αναφέραμε σε προηγούμενο στο σπίτι δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top