ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία για την... παρωδία με τον parody λογαριασμό η Γιολίτη

Επιρρίπτει ευθύνες στην Αστυνομία για την... παρωδία με τον parody λογαριασμό η Γιολίτη

Για την υπόθεση με το λογαριασμό parody στα social media μίλησε η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη στο Τρίτο του ΡΙΚ και στην εκπομπή "Πρωινό Δρομολόγιο" την Τετάρτη 10/2.

Οπως σχολίασε η Υπουργός, δεν παραπονέθηκε για κάτι που αφορούσε την ίδια αλλά γιατί η ανάρτηση περιείχε φωτογραφία του πατέρα της .

"Οφειλα να προστατέψω τον πατέρα μου. Και την οικογένεια μου θα την προστατέψω" όταν κάποιος χρησιμοποιεί στοιχεία και δεδομένα τους ανέφερε η Υπουργός.

"Ανέβασαν φωτογραφία του πατέρα μου, όχι δική μου". Η υπόθεση οπως ανέφερε η Υπουργός είχε κάποιο αποτέλεσμα όταν έγινε το παράπονο, αφού λίγο καιρό αργότερα, η φωτογραφία κατέβηκε.

"Σίγουρα δεν με ευχαριστεί το γεγονός ότι μπήκε η Αστυνομία στο σπίτι ενός συμπολίτη μας, είτε μπήκαν στο σωστό σπίτι είτε όχι. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε. Είναι μια ενέργεια που είναι δυσανάλογη με μια διαδικτυακή ανάρτηση" σχολίασε στη συνέχεια η κ. Γιολίτη

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top