ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Αίθριος καιρός με νεφώσεις – H πρόβλεψη μέχρι την Τρίτη

Τμ. Μετεωρολογίας: Αίθριος καιρός με νεφώσεις – H πρόβλεψη μέχρι την Τρίτη

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται από το βράδυ της Δευτέρας.


Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, τοπικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος τοπικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές πιθανό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή,  για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ από το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αρχικά από τα δυτικά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσουν χιόνια. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή,  για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ θα πνέουν πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, κυρίως νοτιοδυτικοί, άνεμοι. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση, που τη νύκτα πιθανό να επεκταθεί και στα χαμηλότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να κυμανθεί πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

EXIT POLLS: Δείτε τα αποτελέσματα των τηλεοπτικών σταθμών- Τα ποσοστά και οι εκπλήξεις

Δημοτικές Εκλογές: Ιδού τα αποτελέσματα των exit polls για τους μεγάλους Δήμους του νησιού

Το «διάγγελμα» του Φειδία: Με τρεμάμενη φωνή είπε «αγαπώ σας» σε όσους τον ψήφισαν - Δείτε βίντεο

Επιβεβαιώθηκε η αιτία θανάτου του άτυχου αγοριού 22 μηνών – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Θάνατος παρουσιαστή: Δέκα μέτρα από τη θάλασσα βρέθηκε η σορός του - Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή

Πόσα θα βάλουν στην τσέπη τους οι νέοι Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι - Ο μισθός και τα επιδόματα των ευρωβουλευτών



LIVE - Εκλογές 2024: Έκλεισαν οι κάλπες, με τα βλέμματα στα exit polls - Συνεχής ενημέρωση

LIVE - Εκλογές 2024: Έκλεισαν οι κάλπες, με τα βλέμματα στα exit polls - Συνεχής ενημέρωση

Έκλεισαν στις 18:00 το απόγευμα οι κάλπες, οι οποίες άνοιξαν από το πρωί, με οκτώ ταυτόχρονες εκλογικές αναμετρήσεις. Από τη σημερινή διαδικασία θα αναδειχθούν οι έξι Κύπριοι ευρωβουλευτές, οι Πρόεδροι των πέντε Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, οι επικεφαλής των 20 νεοσύστατων δήμων, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη κοινοτικών συμβουλίων και μέλη σχολικών εφορειών. Λίγη ώρα μετά το κλείσιμο των καλπών οι τηλεοπτικοί σταθμοί παρουσίασαν τα exit polls τους. To ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top