ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διπλό Φονικό: Στην τελευταία τους κατοικία μάνα και γιος μετά το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες

Διπλό Φονικό: Στην τελευταία τους κατοικία μάνα και γιος μετά το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες

Στον Ιερό ναό ιερό ναό Αγίας Παρασκευής στους Εργάτες θα κηδευτούν σήμερα (Σάββατο 13/02), η 52χρονη Ανδρούλλα Αβραξίδη και ο 20χρονος γιος της Στέλιος Γιάγκου.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 το μεσημέρι, ενώ λόγω της πανδημίας η οικογένεια δεν θα δέχεται συλλυπητήρια.

Οι τεθλιμμένοι: Υιός Χαράλαμπος Κώστα, αδελφές και λοιποί συγγενείς. 

Να σημειώσουμε πως συνεχίζεται η διερεύνηση της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης καθώς και της απόπειρας φόνου με θύμα 25χρονο, που διαπράχθηκαν νωρίς χθες το πρωί, στην επαρχία Λευκωσίας.

Η τελευταία ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς σχετικά με τον 25χρονο τραυματία, θύμα απόπειρας φόνου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, εκτός κινδύνου.

Θυμίζουμε πως το πρωί της Πέμπτης (11/02), σημειώθηκε το φρικτό έγκλημα στους Εργάτες με θύματα την 52χρονη Ανδρούλα Αβραξίδου και τον 20χρονο Στέλιο Γιάγκου. Δράστης ο πατέρας, ηλικίας 59 ετών που συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top