ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εγκλήματα» της Λειψίας και τιμωρία από τη Λίβερπουλ

«Εγκλήματα» της Λειψίας και τιμωρία από τη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ κέρδισε με 2-0 τη Λειψία στην ουδέτερη «Puskás Aréna», εκμεταλλευόμενη δύο απίστευτες γκάφες της γερμανικής άμυνας σε διάστημα πέντε λεπτών

CHAMPΙONS LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΛΕΙΨΙΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 0-2

Γήπεδο: Puskás Aréna

Με το ένα πόδι στα προημιτελικά η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δε χρειάστηκε να εντυπωσιάσει κόντρα στη Λειψία, αλλά εκμεταλλεύτηκε τα απίστευτα λάθη των Γερμανών και κέρδισε με 2-0 επί ουγγρικού εδάφους. Έτσι στο «Άνφιλντ» δεν έχει παρά να διαχειριστεί αυτό το καθαρό σκορ και να καθαρίσει την πρόκριση.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Ανχελίνιο έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Όλμο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Άλισον ενώ στο 15’ ο Άρνολντ έβγαλε όμορφα στον Σαλάχ που βρέθηκε μόνος με τον Γκουλάστσι αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 24ο λεπτό ο Σαλάχ άλλαξε πανέμορφο με τον Φιρμίνο κι έβγαλε τη σέντρα, με το Μανέ να παίρνει την κεφαλιά αλλά να αστοχεί για λίγο ενώ στο 27’ ο Φιρμίνο έκανε αδύναμο πλασέ από καλή θέση, με την μπάλα να φεύγει έξω.

Στο 32’ ο Ρόμπερτσον είδε τον Γκουλάστσι εκτός θέσης και προσπάθησε να τον κρεμάσει από μακριά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω ενώ στο 36’ ο Μανέ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Φιρμίνο σκόραρε από κοντά με κεφαλιά αλλά η μπάλα είχε βγει άουτ πριν το γύρισμα και Σενεγαλέζου και το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 48ο λεπτό ο Όλμο έδωσε κάθετα στον Ενκουνκού που βρέθηκε μόνος με τον Άλισον αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Και στο 53ο λεπτό ο Κλόζτερμαν έκανε απίθανη γκάφα, έδωσε έτοιμο γκολ στον Σαλάχ που πλάσαρε από κοντά για το 0-1, ενώ στο 58’ ο Μουκιελέ γλίστρησε και ο Μανέ έφυγε μόνος με τον Γκουλάστσι και πλάσαρε για το 0-2.

Στο 61’ το σουτ του Ανχελίνιο από αριστερά, σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ και στο 63’ ο Ρόμπερτσον έκοψε σωτήρια μετά από σουτ του Όλμο ενώ στο 79’ το σουτ του Ζάμπιτσερ πέρασε λίγο έξω.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάστσι, Ουπαμεκανό, Ανχελίνιο, Κλόζτερμαν, Μουκιελέ (64’ Ορμπάν), Άνταμς, Ζάμπιτσερ, Καμπλ (73’ Χουάνγκ), Όλμο, Ενκουνκού, Αϊνταρά (64’ Πόουλσεν)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Καμπάκ, Χέντερσον, Τζόουνς, Τιάγκο (72’ Τσάμπερλεϊν), Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Σαλάχ (90′ Ν.Ουίλιαμς), Φιρμίνο (72’ Σακιρί)

aek365.org

The post «Εγκλήματα» της Λειψίας και τιμωρία από τη Λίβερπουλ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα κίτρινη προειδοποίηση: Τους 42 θα φτάσει την Τρίτη ο υδράργυρος - Πότε τίθεται σε ισχύ

Υπό έλεγχο οι δύο πυρκαγιές στη Λευκωσία - Στο σημείο δυνάμεις για τυχόν αναζωπυρώσεις

Γεν. Εισαγγελέας: Αναμένει στωικά την απόφαση του Δικαστηρίου για τον Ελεγκτή

Θλίψη στην Κυπριακή κοινωνία: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Χριστάκης Αριστείδου

Θα μπουν τελικά χρονοδιακόπτες σε φώτα τροχαίας; Ποια η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών

E-kalathi: Σε αυτή την εταιρεία κατακυρώθηκε η προσφορά - Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές και πότε θα λειτουργήσει



Ξεκαθαρίζει για τους 27 μετανάστες στη Νεκρή Ζώνη η Κυβέρνηση - «Βρίσκόμαστε σε συνεργασία με την UNFICYP»

Ξεκαθαρίζει για τους 27 μετανάστες στη Νεκρή Ζώνη η Κυβέρνηση - «Βρίσκόμαστε σε συνεργασία με την UNFICYP»

Σε γραπτή δήλωση του, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνταντίνος Λετυμπιώτης επεσήμανε ότι, αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με την παράνομη είσοδο 27 παράτυπων μεταναστών εντός της Νεκρής Ζώνης, η Κυβέρνηση επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα ακόλουθα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top