ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΚΗ ανατροπή από την Μπέτις

ΕΠΙΚΗ ανατροπή από την Μπέτις

Η Μπέτις βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Αλαβές κι όμως στο τέλος κέρδισε με 3-2.

LA LIGA-26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΑΛΑΒΕΣ: 3-2

Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Αλαβές, η Μπέτις κέρδισε με 3-2 και βύθισε την αντίπαλό της κι άλλο.

Στο 11ο λεπτό το φάουλ του Χοσέλου τρύπησε το τείχος και κατέληξε στα δίχτυα της Μπέτις για το 0-1. Στο 17’ ο Πατσέκο έσωσε μετά  από φοβερό σουτ του Μιράνδα, ενώ στο 23’ ο Ντουάρτε σέντραρε από αριστερά και ο Έντγκαρ Μέντεθ με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι, έκανε το 0-2.

Στο 38ο λεπτό ο Ρουϊμπάλ έκανε λάθος ενώ μπορούσε να πλασάρει από ιδανικό σημείο ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Χουάνμι έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Αλαβές.

Στο 47’ το σουτ του Μέντεθ κόντραρε σε σώματα και στο 54’ ο Ρόμπλες είπε όχι σε σουτ του Πελίστρι ενώ στο 60’ η Μπέτις κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Φεκίρ από τν Ντουάρτε και ο Ιγκλέσιας το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2.

Στο 65ο λεπτό ο Χουάνμι βρέθηκε φάτσα με τον Πατσέκο αλλά προτίμησε να δώσει στον Κανάλες που κόπηκε από τον Λεζέν.

Και στο 81’ μετά από κόρνερ ο Χοακίν με κεφαλιά έκανε το 2-2 και στο 88’ ο Έμερσον σέντραρε από δεξιά και ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά έκανε το 3-2.

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Μαντί, Σίντνεϊ, Μιράνδα, Έμερσον, Γουαρδάδο (46’ Χοακίν), Κανάλες, Ροντρίγκες (73’ Τέγιο), Χουάνμι (73’ Καρβάλιο), Φεκίρ (89’ Ακουοκού), Ρουϊμπάλ (46’ Ιγκλέσιας)

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Λεζέν, Λαγουάρδια, Ναβάρο, Μανού Γκαρσία, Ντουάρτε, Έντγκαρ Μέντεθ (74’ Αγιρεγαμπίρια), Πελίστρι (68’ Πονς), Μπατάλια (68’ Πίνα), Χοσέλου, Ριόχα (85’ Κόρδοβα)

Πηγή: Αek365.org

The post ΕΠΙΚΗ ανατροπή από την Μπέτις appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αίσιο τέλος: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λεμεσό - Κινδύνευσαν σπίτια, στρατόπεδο και μοναστήρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top