ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στην Αστυνομία ο Καραγιάννης – Με τεκμήρια στα χέρια του για σοβαρές απειλές – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Αστυνομία ο Καραγιάννης – Με τεκμήρια στα χέρια του για σοβαρές απειλές – ΒΙΝΤΕΟ

Μια από τις πιο σημαντικές μορφές τον τελευταίο χρόνο στην Κύπρο είναι ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, ο οποίος έχει συμβάλει σημαντικά στις επιστημονικές έρευνες για την πανδημία.

Ως γνωστό όλοι οι επιδημιολόγοι δέχονται καθημερινά επικρίσεις για τις αποφάσεις που λαμβάνονται σχετικά με τα μέτρα για τον κορωνοϊό, ωστόσο όπως διαφαίνεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δρ. Καραγιάννης δέχεται τον μεγαλύτερο ‘πόλεμο΄ από πολίτες με τα μηνύματα να ξεπερνούν τα όρια.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», ο Δρ. Καραγιάννης ανάφερε ότι έχει φτάσει μέχρι και στην Αστυνομία για να καταγγείλει ακραίες απειλές, έχοντας ως τεκμήρια τα screenshots που έκανε με μηνύματα που λάμβανε στον προσωπικό του λογαριασμό.

"Με είχαν παροτρύνει να κάνω καταγγελία, έδωσα τεκμήρια, αλλά τους είπα να περιμένετε και σε περίπτωση που γίνουν πιο απειλιτικοί να προχωρήσουμε" σημείωσε ο κ. Καραγιάννης. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top