ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξεκίνησε με πρόστιμο το άνοιγμα καφετέρια στην Πάφο - Δεν βοήθησε ο καιρός

Ξεκίνησε με πρόστιμο το άνοιγμα καφετέρια στην Πάφο - Δεν βοήθησε ο καιρός

Ιδιοκτήτης καταφετέριας στην Γεροσκήπου καταγγέλθηκε για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες Τρίτη 16 Μαρτίου πρώτη ημέρα των χαλαρώσεων και με την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης, ιδιοκτήτης καφετέριας στη Γεροσκήπου καταγγέλθηκε, αφού επέτρεψε σε θαμώνες να κάθονται στο εσωτερικό του κτηρίου λόγω των καιρικών συνθηκών που δεν επιτρέπουν ακόμη την ομαλή λειτουργία των εξωτερικών χωρών.

Στο μεταξύ το τελευταίο 24ωρο στην Πάφο η Αστυνομία διενήργησε 1266 ελέγχους και καταγγέλθηκαν άλλοι 18 πολίτες που δεν τηρούσαν τα μέτρα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) Νεόφυτο Θρασυβούλου, το 20% των κέντρων αναψυχής υπολογίζεται ότι επαναλειτούργησαν χθες παγκύπρια και πρόσθεσε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί δεν είναι ενθαρρυντικά για το άνοιγμα πολλών επιχειρήσεων επισιτιστικής βιομηχανίας.

Χαρακτήρισε ωστόσο, τη χτεσινή έναρξη λειτουργίας των κέντρων αναψυχής σημαντική, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων επισιτιστικής βιομηχανίας πως οι επόμενες εβδομάδες δεν είναι εβδομάδες κέρδους. "Για εμας ως Ομοσπονδία", συνέχισε, "πρώτιστο μέλημα μας είναι η τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων, ούτως ώστε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε κομμάτι της μετάδοσης του ιού". 

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top