ΚΥΠΡΟΣ

Συστήνεται προσοχή μακριά από σενάρια

Συστήνεται προσοχή μακριά από σενάρια

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το Σαββατιάτικο της παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου ολοκληρώθηκε με προπόνηση το πρωί της Παρασκευής και άπαντες στην ομάδα παρουσιάζονται σοβαροί για να μπορέσουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

«Τα παθήματα του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης πρέπει να αποτελέσουν μαθήματα για εμάς. Τα αποτελέσματα του Ερμή μας βοηθούν να πάμε με σοβαρότητα στο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας ότι μπορούμε να πάρουμε το ζητούμενο» δήλωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο εκπρόσωπος τύπου των κιτρινοπράσινων, Κυριάκος Δημητρίου, προσθέτοντας σχετικά με το αυριανό παιχνίδι :

«Εμείς κοιτάζουμε μόνο να κάνουμε το καθήκον μας, πώς να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα που μας βγάλει η βαθμολογία, αυτό θα φανεί μόλις τελειώσουν και τα υπόλοιπα παιχνίδια σε Τσίρειο και ΓΣΠ. Όλοι είμαστε στην πρίζα. Πέραν από την περίπτωση ισοβαθμίας υπάρχει το ενδεχόμενο να πάμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο στην τελευταία αγωνιστική για να ξεκαθαρίσει η βαθμολογική θέση των ομάδων.  Το να ασχοληθούμε με σενάρια και υπολογισμούς υπάρχει ο κίνδυνος να αποπροσανατολιστεί η ομάδα.  Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πως θα πάρουμε τους βαθμούς με τον Ερμή».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top