ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκκληση ΠΑ.Σ.ΥΠΕ να ανακαλέσει η Υπ. Εργασίας την απόφαση για κλείσιμο των καταστημάτων την 1η Μαίου

Εκκληση ΠΑ.Σ.ΥΠΕ να ανακαλέσει η Υπ. Εργασίας την απόφαση για κλείσιμο των καταστημάτων την 1η Μαίου

Έκκληση προς την Υπουργό Εργασίας όπως ανακαλέσει έστω και την ύστατη την απόφαση της για κλείσιμο των καταστημάτων το Μεγάλο Σάββατο, 1 Μαΐου, απηύθυνε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. που συνεδρίασε χθες.

Ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρει ότι το δημόσιο συμφέρον, ο σεβασμός, η απρόσκοπτη και ανεμπόδιστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών-πολιτών χωρίς να συνωστίζονται σε ατέλειωτες ουρές, αναμένοντας τη σειρά τους για να κάνουν τις αγορές τους για το Πασχαλινό τραπέζι, επιβάλλουν τη λειτουργία των καταστημάτων όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Ιδιαίτερα φέτος που βιώνουμε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση με τη πανδημία και τις επιπτώσεις της που επηρεάζουν όλους, σημειώνει, οι πολίτες είναι κουρασμένοι και εξουθενωμένοι και το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι επιπλέον ταλαιπωρία.
 
Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.ΥΠΕ αναγνωρίζει και σέβεται το δικαίωμα και τη βούληση των μελών του για τη λειτουργία των καταστημάτων τους, για την εξυπηρέτηση των πολιτών σε περίπτωση που η απόφαση δεν ανακληθεί.
 
Επισημαίνει ότι όσες Υπεραγορές αποφασίσουν να ανοίξουν το Μεγάλο Σάββατο 01.05.2021 οι εργαζόμενοι θα αμειφθούν κανονικά όπως προνοεί η ακυρωθείσα νομοθεσία για την Αργία (δηλαδή κάθε μια ώρα εργασίας αμείβεται με δύο ώρες 1:2).   

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top