ΚΥΠΡΟΣ

Αυτοκράτορας ΑΠΟΕΛ, σήκωσε όλες τις κούπες!

Αυτοκράτορας ΑΠΟΕΛ, σήκωσε όλες τις κούπες!

Στο δεύτερο σερί νταμπλ έφτασε ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος συνέτριψε στον τελικό του κυπέλλου την ΑΕΚ με 5-1.

Σε αγώνα που έγινε στο «Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία», νίκησε την ΑΕΚ Λάρνακας με 5-1, κατακτώντας το Κύπελλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πετυχαίνοντας παράλληλα και το νταμπλ, επίσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Φιλότιμη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι, στην πρώτη ιστορική παρουσία της ομάδας τους σε τελικό Futsal, προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό. Το ΑΠΟΕΛ μπήκε από το ξεκίνημα του αγώνα δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό ο Τζόνι Καράσκο άνοιξε το σκορ. Ο Λέο με δύο τέρματα στο 9’ και στο 14’ ανέβασε το σκορ στο 3-0, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Ο Κουλουμπρής στο 22’ και ο Τζόνι Καράσκο στο 24’ πέτυχαν το τέταρτο και το πέμπτο τέρμα της ομάδας τους για να διαμορφώσει το τελικό 5-1 ο Στέλιος Χριστοφή στο 33΄.

ΑΕΚ Λάρνακας (Πάμπος Χριστοφόρου): Α. Παρασκευά, Ι. Ιωάννου, Λ. Σιήκκης, Χρ. Χριστοφή, Ρέζο / Π. Παντελή, Χ. Χασάπης, Στ. Χριστοφή, Γ. Αβραάμ, Ε. Σιουκρής, Χρ. Πετρουής, Μ. Καλαμαράς.

ΑΠΟΕΛ (Χρυσόστομος Χρυσοστόμου): Χρ. Ευριπίδου, Λέο, Καράσκο, Βίκτορ Ντιέγκο, Κ. Κουλουμπρής / Χρ. Χριστοδούλου, Χρ. Στυλιανού, Σ. Ομήρου, Γ. Αλεξίου, Γ. Χριστοφή, Α. Πλατής, Α. Λαζάρου.

Τον τελικό παρακολούθησαν πέραν των 700 θεατών.

Διαιτητής: Μιχάλης Χριστοφίδης 2ος Διαιτητής: Γιάγκος Γιάγκου 3ος Διαιτητής: Νεόφυτος Λοϊζου Χρονομέτρης: Στέφανος Ριαλάς Παρατηρητής: Ανδρέας Δημητρίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top