ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με μία μπουνιά σκότωσε την 38χρονη γυναίκα στη Λευκωσία – Έδωσε DNA η αδελφή της για να ταυτοποιηθεί η σορός

Με μία μπουνιά σκότωσε την 38χρονη γυναίκα στη Λευκωσία – Έδωσε DNA η αδελφή της για να ταυτοποιηθεί η σορός

Σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου οδηγούνται εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οι τρείς ύποπτοι για την δολοφονία 38χρονης γυναίκας από την Ουκρανία, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σε χωράφι στην Αθηένου την Τρίτη 23 Απριλίου.

Η ομολογία του 32χρονου Αιγύπτιου για τη δολοφονία της γυναίκας παραπέμπει την υπόθεση σε απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.  

Η ομολογία και ο τρόπος του εγκλήματος

Μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις που σημειώθηκαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες, που όπως αποκάλυψε το ThemaOnline, με τον εντοπισμό ρούχων με αίματα σε χωράφι πλησίον της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο 32χρονος Αιγύπτιος, τα περιθώρια στένεψαν και την Τρίτη 13 Απριλίου (μετά από τρεις εβδομάδες που είχε εντοπιστεί το πτώμα) ο 32χρονος ομολόγησε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο 32χρονος στην ομολογία του ανάφερε ότι μετά από καυγά που είχαν οι δύο τους, έδωσε στην γυναίκα ανάποδη μπουνιά στην κάτω γνάθο, ρίχνοντας την στο πάτωμα. Η γροθιά αυτή φαίνεται να επέφερε και τον θάνατο στη γυναίκα, ενώ η ομολογία του 32χρονου και ο τρόπος διάπραξης του εγκλήματος συνάδει πλήρως με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης από την Αγγελική Παπέττα, αλλά και τον ανθρωπολόγο.

Ευρήματα ιατροδικαστικής εξέτασης

Όπως διαφάνηκε στην νεκροτομή της μουμιοποιημένης σορού, η 38χρονη επέφερε περιθανάτιο τραύμα με σπασμένη σιαγόνα, ενώ υπάρχει και μεταθανάτιο τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, που προήλθε από το τρακτέρ γεωργού στο χωράφι καθώς την ξέθαψε ενώ διενεργούσε γεωργικές εργασίες.

Όσο αφορά την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας οι ανακριτές θεωρούν ότι είναι ξεκάθαρη, ωστόσο για να επισημοποιηθεί χρειάζονται τα επιστημονικά ευρήματα.

Επικοινωνία με Ουκρανία

Για σκοπούς ταυτοποίησης της γυναίκας οι Κυπριακές Αρχές επικοινώνησαν με τις Ουκρανικές, όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο σε Εθνικό Επίπεδο, αλλά όχι Διεθνές, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται ότι το τελευταίο διάστημα διέμενε στην Κύπρο.

Η οικογένεια της έχει ενημερωθεί για την υπόθεση και έχει ήδη δοθεί DNA από την αδελφή της, το οποίο θα κωδικοποιηθεί και θα σταλεί στις Κυπριακές Αρχές για να προχωρήσουν σε ταυτοποίηση.

Υπόθεση στο Δικαστήριο

Σήμερα όπως έχουμε προαναφέρει η υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης παραπέμπεται στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας. Εναντίον του 32χρονου Αιγύπτιου υπάρχουν οι κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης και συνωμοσία για έγκλημα.

Εναντίον των άλλων δύο υπόπτων από την Συρία ηλικιών 36 και 31 ετών, υπάρχουν οι κατηγορίες συνωμοσία για συγκάλυψη, αφού ήταν και τα πρόσωπα που βοήθησαν τον 32χρονο να κρύψει το πτώμα.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πήροφορίες του ThemaOnline, το έγκλημα διαπράχθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2020. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top