ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος – Απαγωγή: Χειροπέδες σε τρίτο πρόσωπο για την επίθεση εναντίον 27χρονου

Πάφος – Απαγωγή: Χειροπέδες σε τρίτο πρόσωπο για την επίθεση εναντίον 27χρονου

Χειροπέδες σε τρίτο πρόσωπο πέρασε η Αστυνομία για υπόθεση απαγωγής, επίθεσης, και κακόβουλης ζημιάς, εναντίον 27χρονου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 39 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Τα δύο πρόσωπα τα οποία είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο κάτω υπόθεσης, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διατάγματα εξαήμερης κράτησής τους. Επίσης, σε σχέση με την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός ακόμη προσώπου.

Υπενθυμίζουμε ότι μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή και μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι το πρόσωπο που φέρεται να απήχθη είναι 26χρονος κάτοικος Πάφου. Στη σκηνή εντοπίστηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο 26χρονος, το οποίο τέθηκε υπό φρούρηση.

Γύρω στις 9.30π.μ. της ίδιας μέρας, ο 26χρονος επέστρεψε στο σημείο της απαγωγής του και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου το παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ο 26χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς στους αστυνομικούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, στην περιοχή εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 27 και 39 ετών, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης. Δυνάμει των ενταλμάτων, οι δύο συνελήφθησαν χθες βράδυ και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top