ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συγκρούστηκε με περιπολικό και η συνοδηγός επιτέθηκε σε αστυνομικούς - Προσπάθησε να το σκάσει με επεισοδιακό τρόπο στη Λεμεσό

Συγκρούστηκε με περιπολικό και η συνοδηγός επιτέθηκε σε αστυνομικούς - Προσπάθησε να το σκάσει με επεισοδιακό τρόπο στη Λεμεσό

Στη σύλληψη άνδρα ηλικίας 38 ετών, ο οποίος καταζητείτο μετά από απόδραση από νόμιμη σύλληψή του, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας. 

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας (ΤΑΕ, ΥΚΑΝ, ΟΠΕ Λεμεσού), έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση αυτοκίνητο που οδηγούσε σε περιοχή της Λεμεσού, ο 38χρονος καταζητούμενος.

Σε κάποια στιγμή μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα και ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με αστυνομικό όχημα και να ακινητοποιηθεί.

Ο οδηγός εξήλθε του οχήματος και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας. Συνοδηγός στο όχημα ήταν 34χρονη, η οποία αμέσως μετά τη σύλληψη του 38χρονου, επιτέθηκε σε μέλη της Αστυνομίας, προσπαθώντας να ελευθερώσει τον συλληφθέντα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Από έρευνα που ακολούθησε στην κατοχή του 38χρονου, εντοπίστηκε χρηματικό ποσό ύψους 965 ευρώ, ενώ εντός του οχήματος, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε άσπρη κρυσταλλική ουσία που πιστεύεται, ότι είναι μεθαμφεταμίνη, βάρους οκτώ περίπου γραμμαρίων.

Το ΤΑΕ και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top