ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιβαλλόμενο το lockdown λόγω αυξανόμενου όγκου ασθενών λέει ο Διευθυντής της κλινικής COVID-19 του ΓΝ Πάφου

Επιβαλλόμενο το lockdown λόγω αυξανόμενου όγκου ασθενών λέει ο Διευθυντής της κλινικής COVID-19 του ΓΝ Πάφου

Το σύστημα υγείας βρίσκεται στα όρια του, λέει ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής και Διευθυντής της Κλινικής COVID-19 του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, Άδωνης Ελευθερίου, λέγοντας πως η ανάγκη να διατηρηθεί ένα στοιχειώδες επίπεδο φροντίδας του ολοένα και αυξανόμενο όγκου ασθενών επιβάλλει το νέο lockdown.

Σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Δρ Ελευθερίου χαιρετίζει την απόφαση της Κυβέρνησης, αλλά και του Υπουργού Υγείας για την επιμονή του για τρίτο ολικό lockdown.

Αναφέρεται στην κρισιμότητα των στιγμών λόγω πανδημίας, ενώ σημειώνει πως στα 18 χρόνια που ασκεί την ιατρική με ειδικότητα στην Πνευμονολογία δεν έχει ξαναβιώσει κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει στα Νοσοκομεία, στους θαλάμους COVID19 .

Δυστυχώς, παρατήρησε, είναι η ωμή πραγματικότητα ενώ εξέφρασε την ελπίδα, ακόμη και ο πιο δύσπιστος να έχει πειστεί για την κρισιμότητα των στιγμών.

Ευχήθηκε ακόμη να αναχαιτιστεί η κατάσταση, ενώ κάλεσε τους πολίτες να ενταχθούν στο πρόγραμμα εμβολιασμού. Επιβάλλεται, είπε πλέον όλοι να εμβολιαστούν, προσθέτοντας πως μόνο έτσι θα κερδίσουμε πίσω τις ζωές μας. Αυτή είναι η κραυγή αγωνίας όσων αντιμετωπίζουν καθημερινά αυτόν τον αόρατο εχθρό, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top