Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Υποστηρίζουμε έναν κυπριακό ολοκληρωμένο διακανονισμό για την επανένωση του νησιού»

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Υποστηρίζουμε έναν κυπριακό ολοκληρωμένο διακανονισμό για την επανένωση του νησιού»

Μέσα από ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Νέντ Πράις, χαιρετίζει τις προσπάθειες του ΟΗΕ για διευκόλυνση της επανεκκίνησης των συζητήσεων για το Κυπριακό.

Η ανάρτηση του στο Twitter

«Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν τις προσπάθειες του ΟΗΕ για διευκόλυνση της επανεκκίνησης των πολιτικών συζητήσεων για την Κύπρο. Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε έναν κυπριακό ολοκληρωμένο διακανονισμό για την επανένωση του νησιού ως διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία σύμφωνα με την UNSCR για να ωφελήσει όλους τους Κύπριους και την ευρύτερη περιοχή»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE