LIFESTYLE

Βάζει τέλος στις φήμες: Η Ήβη Αδάμου απαντά για πρώτη φορά αν παντρεύεται η όχι τον Stavento

Βάζει τέλος στις φήμες: Η Ήβη Αδάμου απαντά για πρώτη φορά αν παντρεύεται η όχι τον Stavento

Η Ήβη Αδάμου μιλά για τον Μιχάλη Κουινέλη και αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια μαζί του! Ακόμα απαντά στις φήμες και στα δημοσιεύματα που ήθελαν την ίδια το καλοκαίρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του coach στο «The Voice.

Θα ήθελες να αποφευχθεί η έκθεση της προσωπικής σου ζωής, αν αυτό ήταν δυνατό; Σε ενοχλεί η προβολή που έχει;


Όταν είσαι σε αυτό το χώρο, καλώς ή κακώς βγαίνει προς τα έξω. Είτε το επιδιώκεις είτε όχι. Προσωπικά με τον Μιχάλη (σ.σ. Stavento) δεν το επιδιώκουμε, ούτε θέλουμε να φαινόμαστε. Δεν έχει γίνει κάτι που να μας ενοχλήσει πραγματικά. Ίσως γιατί βάλαμε κάποια όρια. Ή επειδή μας σεβάστηκαν. Σε κάθε περίπτωση η προβολή που έχει η προσωπική μας ζωή δεν θα έλεγα ότι είναι λίγη, αλλά ούτε και υπερβολική. Αν με ρωτάς, θα επέλεγα να μην έβλεπε καθόλου το φως της δημοσιότητας, αλλά τουλάχιστον, ας μείνει εκεί (χαμογελάει).

Πολλά δημοσιεύματα έγραψαν ότι παντρεύεστε το καλοκαίρι...

Όχι, αυτό δεν ισχύει. Δεν παντρευόμαστε με τον Μιχάλη! (γελάει).

Αλήθεια, θα σκεφτόσουν να μπεις κάποια στιγμή στη διαδικασία δημιουργίας οικογένειας;
 

Ξέρεις πώς είναι με αυτά... Συνήθως δεν τα προγραμματίζεις, έρχονται από μόνα τους... Και σου απαντώ έτσι, γιατί ξέρω ότι έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που θα με ενέπνεε να κάνω κάτι τέτοιο. Ο Μιχάλης έχει μία προσωπικότητα που μου εμπνέει ασφάλεια για ένα τέτοιο βήμα! Ξέρω ότι θα έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο συμπαραστάτη, που θα ζούσαμε το κομμάτι της οικογένειας μαζί!

Ήβη Αδάμου: «Έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που θα με ενέπνεε να κάνω οικογένεια»

Πηγή:Down Town


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top