ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΟΣΑΚ εκφράζει ευχαριστίες προς τους νοσηλευτές για το έργο που επιτελούν

Η ΟΣΑΚ εκφράζει ευχαριστίες προς τους νοσηλευτές για το έργο που επιτελούν

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) εκφράζει τις ειλικρινείς τις ευχαριστίες προς όλους τους νοσηλευτές/νοσηλεύτριες και μαίες, εκτιμώντας ότι έχουν αφιερώσει όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα κατά της πανδημίας, φροντίζοντας τους ασθενείς και στηρίζοντάς τους, ειδικά αυτή τη στιγμή που λόγω της κατάστασης οι συγγενείς αδυνατούν να βρεθούν στο πλάι των δικών τους ανθρώπων.


Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, το οργανωμένο κίνημα των ασθενών τονίζει για μια ακόμη φορά ότι οι νοσηλευτές/ νοσηλεύτριες και μαίες επιτελούν λειτούργημα. Οι αριθμοί όσων νοσηλευτών οι οποίοι έχουν προσβληθεί με τον ιό, αλλά και όσων έχουν χάσει τη μάχη με τον κορωνοϊό αποδεικνύουν ότι έχουν πληγεί επίσης.
 
Ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του τεράστιου έργου το οποίο επιτελούν, αναφέρει η ΟΣΑΚ, χρέος της κυβέρνησης αποτελεί η στήριξη και ενίσχυση του τομέα των νοσηλευτών, παρέχοντας τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να συνεχίσουν να υπηρετούν επάξια το συνάνθρωπό μας με ποιότητα και ανθρωπιά.
 
«Αν και το νεοσύστατο σύστημα υγείας της Κύπρου δοκιμάζεται καθημερινά, αναντίλεκτα οι νοσηλευτές, νοσηλεύτριες και μαίες αποτελούν τους στυλοβάτες του.  Έχουν αποδείξει περίτρανα ότι με απαράμιλλο ζήλο, ακατάπαυστα και αψηφώντας τα οποιαδήποτε εμπόδια συνεχίζουν να υπηρετούν πιστά το συνάνθρωπό τους. Η κούραση δεν τους έχει λυγίσει στιγμή. Αντιθέτως στηρίζουν με κάθε τρόπο το σύστημα υγείας, κρατώντας το αλώβητο, πολλές φορές με το προσωπικό τους κόστος. Η συμβολή τους ήταν και παραμένει καταλυτική, ιδιαίτερα αυτή την ιδιάζουσα περίοδο την οποία διανύει η ανθρωπότητα», προστίθεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top