ΕΛΛΑΔΑ

Ποιο ελληνικό νησί είναι το Νο 2 στον κόσμο;

Ποιο ελληνικό νησί είναι το Νο 2 στον κόσμο;

Τα βραβεία για τους καλύτερους προορισμούς της χρονιάς απένειμε το γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό «Travel+Leisure». Στην ψηφοφορία πήραν μέρος πολίτες από όλον τον κόσμο και ανέδειξαν τον νικητή κάθε κατηγορίας.

Ειδικότερα, ψήφισαν για τα καλύτερα μέρη για διακοπές, για τα κορυφαία εστιατόρια, για τα ιδανικότερα ξενοδοχεία, αλλά και τα πιο όμορφα νησιά. Φέτος, η ψηφοφορία έκλεισε στις 2 Μαρτίου, πριν τη ραγδαία εξάπλωση του κοροναϊού, άρα το αποτέλεσμα δεν επηρεάστηκε από τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν.

Η Ελλάδα, λοιπόν, ήταν η πρωταγωνίστρια, όσον αφορά τα νησιά.
Στην ευρωπαϊκή λίστα κατέκτησε την πρώτη θέση με την Πάρο και σκορ 90.55/100 και στην παγκόσμια λίστα το ίδιο νησί πήρε τη δεύτερη θέση. Μάλιστα, οι αναγνώστες του περιοδικού δήλωσαν πως λατρεύουν το κυκλαδίτικο νησί, καθώς έχει τα πάντα. Κάποιοι το χαρακτήρισαν και «ελληνικό παράδεισο». Την πρώτη θέση σημειώνεται ότι κατέκτησε η Παλαουάν στις Φιλιππίνες.

Επίσης, στη λίστα υπάρχει και η Μήλος. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στη δεύτερη θέση της ευρωπαϊκής λίστας και στην τρίτη της παγκόσμιας. Υψηλή θέση με τα κορυφαία νησιά του κόσμου κατέλαβαν ακόμη η Κρήτη (Νο15 στον κόσμο και 6 στην Ευρώπη), η Ρόδος (Νο10 στην Ευρώπη), η Σαντορίνη (Νο11 στην Ευρώπη), η Κέρκυρα (Νο18 στην Ευρώπη) και η Μύκονος (Νο20 στην Ευρώπη).

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Travel + Leisure (@travelandleisure)

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top