ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων χαιρετίζει την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα

Η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων χαιρετίζει την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα

Η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων, Ιωσηφίνα Αντωνίου, χαιρετίζει την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα σημειώνοντας  ότι «αυτή την ημέρα εορτάζεται η πατρότητα και αναδεικνύονται οι πατρικοί δεσμοί αλλά και η ανεκτίμητη προσφορά του πατέρα στα παιδιά του». 

Σε μήνυμά της για την 20η Ιουνίου,Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα η Επίτροπος αναφέρει ότι «οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο `ευχαριστώ` σε αυτούς που μας μεγάλωσαν με τόσο κόπο, μόχθο και θυσίες».

Προσθέτει ότι «πυλώνες και θεμέλια σταθερότητας σε μια οικογένεια αποτελούν τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα και για αυτό κανένα παιδί δεν πρέπει να στερείται την παρουσία του πατέρα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο της ενδοοικογενειακής βίας».

Αν και μπορούμε να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμηση στους πατεράδες μας καθημερινά, μια καθορισμένη μέρα μας βοηθά να θυμόμαστε αυτό το ηθικό καθήκον και να τους δώσουμε τη χαρά και την ικανοποίηση ότι μεγάλωσαν ευγνώμονες απογόνους, καταλήγει το μήνυμα της Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top