ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οκταήμερη κράτηση για 19χρονο μπλεγμένο με παράνομες ουσίες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οκταήμερη κράτηση για 19χρονο μπλεγμένο με παράνομες ουσίες

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον νεαρού ηλικίας 19 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής κοκαϊνης, παράνομης κατοχής κοκαϊνης με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομη προμήθεια κοκαϊνης σε άλλο πρόσωπο, αδικήματα που αφορούν τον εντοπισμό ενός κιλού κοκαϊνης στις 12 Ιουνίου στην επαρχία Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι η Αστυνομία συνέλαβε χθες και τέταρτο άτομο σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού και κατάσχεσης ενός κιλού κοκαΐνης, τον περασμένο μήνα στην επαρχία Λάρνακας.
 
Συγκεκριμένα στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων, συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος, νεαρός ηλικίας 19 ετών, κατοίκος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα του 19χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των €2,195, μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη άσπρης σκόνης και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 0,7 γραμμαρίου.

Ο νεαρός οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.
 
Σημειώνεται ότι το ένα κιλό κοκαΐνης εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο 39χρονου, το οποίο ανακόπηκε για έλεγχο από μέλη της ΥΚΑΝ, το μεσημέρι της 12ης Ιουνίου 2021, σε δρόμο στην περιοχή Αραδίππου, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί.
 
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διενεργήθηκε την ίδια μέρα έρευνα σε οικία όπου διαμένουν δύο άτομα, άνδρας 32 ετών και γυναίκα 31 χρόνων.
 
Κατά την διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 38.5 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, καθώς και 19 συσκευασίες που περιείχαν αριθμό πυροτεχνημάτων.
 
Στις 18 Ιουνίου η Αστυνομία οδήγησε τους τρεις συλληφθέντες, 39, 32 και 31 ετών, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο τους παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.
 
Την υπόθεση διερευνούν τα Επαρχιακά Κλιμάκια Λάρνακας και Λευκωσίας της ΥΚΑΝ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top