ΠΑΡΑ-THEMA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πρόεδρε να σου συστηθώ. Είμαι η ΜΑΝΑ του Αντώνη που το "όργανο" σου του ρίχνει τη "ππουνιά" στο μάτι»

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Πρόεδρε να σου συστηθώ. Είμαι η ΜΑΝΑ του Αντώνη που το "όργανο" σου του ρίχνει τη "ππουνιά" στο μάτι»

Ξέσπα η κύρια Μαρία, μάνα του Αντώνη, που όπως ισχυρίζεται σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και από τα βίντεο, δέχθηκε γροθιά από Αστυνομικό κατά την διάρκεια των επεισοδίων της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει στην ανάρτηση της, οι Αστυνομικοί άσκησαν βία πριν καν τους ακούσουν, ενώ εκτός από την γροθιά από μέλος της Αστυνομίας στον γιο της, ισχυρίζεται ότι έριξαν σπρέι πιπεριού τόσο σε αυτή όσο και σε άλλα μέλη της οικογένειας της που ήταν στο σημείο.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα, ανάρτηση έκανε και η αδερφή του Αντώνη, η οποία περιέγραψε τα γεγονότα, με ισχυρισμούς πως η οικογένεια της συμμετείχε μόνο στην ειρηνική διαμαρτυρία στο Προεδρικό και αναγκάστηκαν να περάσουν από τα επεισόδια, καθώς ήταν εκεί σταθμευμένο το όχημα τους.

Διαβάστε την ανάρτηση της:

Πρόεδρε να σου συστηθώ:
Είμαι η Μαρία η ΜΑΝΑ του Αντώνη.
Του Αντώνη μου, που το "όργανο" σου, ενώ τον κρατούσε αυτός και το άλλο "όργανο" δίπλα έτσι απλά του ρίχνει τη "ππουνιά" στο μάτι ενώ είχε προηγηθεί ο ψεκασμός με σπρέι πιπεριού... Του δικού μου Αντώνη που τέλειωσε πρόεδρε τις σπουδές του στην ώρα του, που δούλεψε για έξι μήνες και απολύθηκε λόγω έναρξης της πανδημίας, που ξεκίνησε το μεταπτυχιακό του, που αυτή την Τετάρτη είχε ραντεβού για να ξεκινήσει τη διπλωματική του στο Πανεπιστήμιο Κύπρου... Του δικού μου Αντώνη που όσοι τον γνωρίζουν ΔΕΝ έχουν ένα κακό λόγο να πουν, που είναι η ψυχή της παρέας, που είναι μέσα σε όλα τα αθλήματα, που δουλεύει παράλληλα με το πτυχίο του ναυαγοσώστης για να μας βοηθά οικονομικά πρόεδρε.
Είμαι η Μαρία, η μάνα της Αλεξάνδρας. Της Αλεξάνδρας μου, που παρακαλούσε τα "όργανα" να μας ακούσουν πριν να ασκήσουν βία πρόεδρε. Και η απάντηση τους ήταν ο ψεκασμός στα μάτια μας με σπρέι πιπεριού, που μετά από σχεδόν 3 ημέρες καίει το κορμί της ολόκληρο. Της Αλεξάνδρας μου που τέλειωσε το σχολείο και είναι φοιτήτρια Καλών Τεχνών στην Ελλάδα πρόεδρε. Που το μέλλον της όπως και του Αντώνη μου είναι μπροστά στα μάτια τους, που εσείς και τα "όργανα" σας σχεδόν τυφλώσατε, με βία και σπρέι πιπεριού, έτσι απλά....
Είμαι η Μαρία, η μάνα επίσης της Χρυστάλλας και του Δημήτρη.
Είμαι θεία του Γιώργου που επίσης ρίξατε κάτω άνανδρα με τα περιβόητα σπρέι σας και ασκήσατε βία πάνω του σαν να ήταν ο μεγαλύτερος εγκληματίας...
Αυτή τη στιγμή όμως πρόεδρε νιώθω σαν ΜΑΝΑ όλων των παιδιών της Κύπρου μας που κτυπήθηκαν άδικα από τα όργανα" σας διαχρονικά, επειδή έτυχε να βρίσκονται τη λάθος ώρα στη λάθος τοποθεσία.
Άκουσα τις δηλώσεις σας στο συγκρότημα ΔΙΑΣ μετά τα έκτροπα που έγιναν τα οποία ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ επειδή επισκίασαν την ειρηνική πορεία που προηγήθηκε και ήμασταν και εμείς εκεί μαζί με ΧΙΛΙΑΔΕΣ κόσμου.
"Θα συμπαρασταθείς" λες στο συγκρότημα ΔΙΑΣ... εμάς ποιος θα μας συμπαρασταθεί πρόεδρε? Τις σωματικές μας ζημιές αλλά ΚΥΡΙΩΣ τις ψυχικές ποιος θα μας τις επουλώσει?? Θα είσαι λες στο πλευρό του κάθε ΜΜΕ, εμάς ποιος θα είναι στο πλευρό μας???
"Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ" πόσο απόλυτα σύμφωνη με βρίσκεις κ Χατζηκωστή...
Χθες μίλησε η κόρη μου Αλεξάνδρα, σήμερα μίλησα εγώ.
Και σύντομα θα μιλήσει ο δικηγόρος μας Alexandros Clerides μέσω της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
Γιατί ενώ την ώρα της επίθεσης μας από τα "όργανα" της "Αστυνομίας Κύπρου-για μια πιο ασφαλή κοινωνία", που εγώ σαν Μαρία ένιωθα αδύνατη να υπερασπίσω την οικογένεια μου απέναντι στην αριθμητική και σωματική υπεροχή σας, η επόμενη μέρα με βρίσκει ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ μέσα από την ΑΓΑΠΗ και τη ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ του κόσμου.
Και αν εσύ "όργανο" έδωσες ΜΙΑ "ππουνιά" στο γιο μου τον Αντώνη θα πάρεις πίσω από όλες της ΜΑΝΑΕΣ της Κύπρου και ΕΜΕΝΑ προσωπικά 100 "ππουνιές" που θα έχουν όλες ένα όνομα: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Γιατί αυτή μαζί με την ΠΙΣΤΗ, την ΑΓΑΠΗ και το ΦΩΣ πάντα θα νικούν....

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top