ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαρδιωτικό θέαμα με σκουπίδια πλησίον του φράγματος του Κούρρη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποκαρδιωτικό θέαμα με σκουπίδια πλησίον του φράγματος του Κούρρη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με ανακοίνωση του το Κίνημα Οικολόγων, αναφέρθηκε σε σκουπίδια και μπάζα πλησίον του Κούρρη, που επισκέφθηκε αντικρίζοντας αυτό το θέαμα.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Μετά από καταγγελία για λειτουργία παράνομου χώρου απόρριψης σκυβάλων, έχουμε επισκεφτεί περιοχή πλησίον του φράγματος του Κούρρη, σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από την κοινότητα Παραμύθας, όπου διαπιστώσαμε το αποκρουστικό θέαμα που βλέπεται στις φωτογραφίες. 

Το θέαμα αποκαρδιωτικό. Σκουπίδια και μπάζα συνθέτουν μια αποκρουστική εικόνα.

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά δείξαμε το κακό πρόσωπό μας. Το πρόσωπο της μειωμένης περιβαλλοντικής συνείδησης που χαρακτηρίζει πολλούς από εμάς. Η ατιμωρησία και η έλλειψη Περιβαλλοντικής Παιδείας και συνείδηση, οδηγεί τους πολίτες σε τέτοιες συμπεριφορές. Η ευθύνη των πολιτών είναι τεράστια και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών καλούμε αρμόδιους όπως πάρουν άμεσα μέτρα για αποκατάσταση του χώρου αλλά και για εντοπισμό και παραδειγματική τιμωρία των παρανομούντων. Ας συνεργαστούν Επαρχιακή Διοίκηση – Κοινοτικό Συμβούλιο Παραμύθας και Τμήμα Περιβάλλοντος.

Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός πως ακόμη μια περιοχή στην Κύπρο «πνίγεται» μέσα στα σκουπίδια στη δυσοσμία και την βρωμιά. Ακόμη πιο στενάχωρο όμως είναι το γεγονός ότι οι αρμόδιοι πολλές φορές αγνοούν τέτοιου είδους περιστατικά και δεν δίνουν καμία σημασία σε κάτι τόσο σημαντικό που αφορά το περιβάλλον, και την υγεία μας.

Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top