ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ποινική διερεύνηση υπόθεσης αποχετευτικού Λευκωσίας - «Μυρίζει» συλλήψεις

Ποινική διερεύνηση υπόθεσης αποχετευτικού Λευκωσίας - «Μυρίζει» συλλήψεις

Το πράσινο φως για ποινική διερεύνηση της υπόθεσης του αποχετευτικού Λευκωσίας, άναψε ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης.

Ο Γενικός Εισαγγελέας έλαβε την απόφαση, αφού μελέτησε τον φάκελο που του επέδωσε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, πριν από δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Γενικός Εισαγγελέας έχει διαβιβάσει νέο φάκελο της υπόθεσης στην Αστυνομία, η οποία θα αρχίσει τη λήψη καταθέσεων.

Θα κληθούν να καταθέσουν κατά κύριο λόγο εργολάβοι, καθώς και νυν και πρώην υπάλληλοι του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπό διερεύνηση βρίσκονται συναλλαγές που αφορούν συμπληρωματικές πληρωμές, ύστερα από απαιτήσεις εργολάβων και οι οποίες αφορούν σημαντικά ποσά.

Ακόμα, διερευνώνται υποθέσεις κατακύρωσης προσφορών και εργασιών, με ανοικτό το ενδεχόμενο προσυνεννόησης για κατακύρωση έργων.

Αναμένεται ότι στην υπόθεση θα υπάρξει συνέχεια, αφού ο έλεγχος τον οποίο διενήργησε η Ελεγκτική Υπηρεσία αφορά ένα πρώτο πακέτο συμβολαίων για το αποχετευτικό της Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ»- Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία που συγκλόνισε το Παγκύπριο: - «Προσποιούμουν τον νεκρό»- Το προφητικό όνειρο για το μακελειό -

Θα μας «κάψει» ο καιρός: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία - Πότε αναμένεται μικρή πτώση



Στην Κύπρο η Ολγκίν τις επόμενες ημέρες - Η Λευκωσία αναμένει την έκθεση προς τον Αντόνιο Γκουτέρες

Στην Κύπρο η Ολγκίν τις επόμενες ημέρες - Η Λευκωσία αναμένει την έκθεση προς τον Αντόνιο Γκουτέρες

Ετοιμάζει αποσκευές για να επιστρέψει στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν. Η εξέλιξη αυτή, αν και χαρακτηρίζεται ως θετική, η Λευκωσία αναμένει να δει το περιεχόμενο της έκθεσης που η κυρία Ολγκίν θα παραδώσει στον Αντόνιο Γκουτέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκθεση θα είναι έτοιμη και θα παραδοθεί στις αρχές Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top