ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προτεραιότητα μας τα αναπτυξιακά έργα, θα ενημερώσουμε τον Υπουργό, λέει ο ΟΚΥπΥ

Προτεραιότητα μας τα αναπτυξιακά έργα, θα ενημερώσουμε τον Υπουργό, λέει ο ΟΚΥπΥ

Όλα τα αναπτυξιακά έργα που προγραμματίσθηκαν, αποτελούν προτεραιότητα για τον Οργανισμό και ακολουθούνται όλες οι νενομισμένες διαδικασίες που προβλέπονται από τις σχετικές νομοθεσίες, αναφέρει ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), σε ανακοίνωσή του με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» περί επιστολής του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα στον ΟΚΥπΥ αναφορικά με τα αναπτυξιακά έργα στον οργανισμό.



«Τις επόμενες μέρες ο Υπουργός Υγείας θα ενημερωθεί πλήρως και αναλυτικά για την πρόοδο όλων των αναπτυξιακών έργων που προβλέπονται στον προϋπολογισμό του Οργανισμού, για προβλήματα που υπήρξαν και για το επιχειρησιακό σχέδιο του Οργανισμού που είναι σε εξέλιξη», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΟΚΥπΥ .

Όπως προσθέτει, όλα τα αναπτυξιακά έργα που προγραμματίσθηκαν, αποτελούν προτεραιότητα για τον Οργανισμό και ακολουθούνται όλες οι νενομισμένες διαδικασίες που προβλέπονται από τις σχετικές νομοθεσίες για την υλοποίηση τους με επιτυχία όπως έγινε μέχρι σήμερα, μεταξύ άλλων, και για την αντιμετώπιση της πανδημίας .

Σύμφωνα με τον «Πολίτη» σε αυστηρή του επιστολή προς τον ΟΚΥπΥ, ο Υπουργός Υγείας επισημαίνει καθυστερήσεις και «τουμπαρίσματα» έργων και κάνει λόγο για παρακοή αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ ζητά άμεσα λεπτομερές σχέδιο δράσης που να περιλαμβάνει κόστος και ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top