ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα σε ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΙ με το νέο του βραχιολάκι

Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα σε ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΙ με το νέο του βραχιολάκι

#GoOrangeForALife

Ένα πορτοκαλί βραχιολάκι έρχεται και αυτό το Φθινόπωρο για να βάλει χρώμα στη ζωή μας και να μας θυμίσει πόσο εύκολα μπορούμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι, στηρίζοντας το έργο του Καραισκάκειου Ιδρύματος κατά της λευχαιμίας.


Με αφορμή τον Σεπτέμβριο «Μήνα Λευχαιμίας», το Καραισκάκειο Ίδρυμα έχει δημιουργήσει και φέτος ένα όμορφο και μοντέρνο πορτοκαλί βραχιόλι, (σχέδιο Χρύσανθου Τζιαπούρα) και μας ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΙ #GoOrangeForALife, δίνοντας χρώμα και συνέχεια στη ζωή…για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!
Περήφανος Σύμμαχος της όλης ενέργειας αλλά και διαφόρων άλλων που θα διεξαχθούν κατά το μήνα Σεπτέμβριο «Μήνα Λευχαιμίας», είναι η Ελληνική Τράπεζα. Στηρίζουν τα Norway Grants.


Το βραχιόλι είναι διαθέσιμο από το https://charityshop.com.cy και σε διάφορα σημεία πώλησης σε όλες τις πόλεις, στην τιμή των €6.
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 22210851 ή στο [email protected]

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top