ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξανά στο Δικαστήριο ο Αζέρος – Ανακρίσεις επί ανακρίσεων στον νέο ύποπτο της πολύκροτης υπόθεσης

Ξανά στο Δικαστήριο ο Αζέρος – Ανακρίσεις επί ανακρίσεων στον νέο ύποπτο της πολύκροτης υπόθεσης

Στο Δικαστήριο θα οδηγηθεί εκ νέου ο 38χρονος Αζέρος σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, για την πολύκροτη υπόθεση που κρατά άγρυπνους τους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου.

Η διαδικασία προσωποκράτησης του Αζέρου θα πραγματοποιηθεί και σήμερα κεκλεισμένων των θυρών καθώς θα ακουστούν πολύ σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης που μέρα με τη μέρα βρίσκονται ενώπιον των Αρχών.

Η σύλληψη του 27χρονου

Βασικό στοιχείο στην πολύκροτη υπόθεση είναι η σύλληψη του 27χρονου Πακιστανού, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ζει και δουλεύει ως διανομέας φαγητού στην Πάφο. Ο 27χρονος χθες οδηγήθηκε επίσης στο Δικαστήριο όπου εκδόθηκε το διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης του.

Σε αρχική ανάκριση του 27χρονου φαίνεται να μην συνεργάζεται με τις Αρχές, ωστόσο στοιχεία των συνδέουν άμεσα με τον 38χρονο καθώς τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα από κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο Αζέρος δείχνουν τον 27χρονο ως το πρόσωπο που διατηρούσε επικοινωνία μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, από τα τεκμήρια που έχουν συλλέξει οι ανακριτές υπάρχουν και άλλα στοιχεία που συνδέουν τους δύο υπόπτους πέραν των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες για να εξασφάλιση διατάγματος που να μπορούν να παρακολουθήσουν τις κινήσεις του 27χρονου το διάστημα που ο 38χρονος βρισκόταν στην Κύπρο και σχεδίαζε το πλάνο εγκληματικότητας του.

Πάντως οι ανακρίσεις στον 27χρονο θα συνεχίζουν μέχρι να καταφέρουν να αποσπάσουν την όποια πληροφορία που ίσως φανεί χρήσιμη στην υπόθεση.

Οι Αρχές πλέον εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα με πιθανότερο σχέδιο του Αζέρου αυτό της τρομοκρατίας ενώ γίνονται προσπάθειες όπως δημοσιεύονται ελάχιστα δεδομένα από την υπόθεση έτσι ώστε να μην γνωρίζουν λεπτομέρειες των κινήσεων τους οι πιθανοί συνεργάτες του 38χρονου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 38χρονος είχε συλληφθεί στις 27 Σεπτεμβρίου σε χώρο πλησίον επιχείρησης Ισραηλινού στην Έγκωμη, έχοντας στην κατοχή του πιστόλι με σιγαστήρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top