ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή 22χρονη - Έγινε τροφή για λιοντάρι - Ο απόλυτος πανικός σε πάρκο στη Νότια Αφρική

Νεκρή 22χρονη - Έγινε τροφή για λιοντάρι - Ο απόλυτος πανικός σε πάρκο στη Νότια Αφρική

Μία 22χρονη αμερικανίδα τουρίστρια έχασε τη ζωή της έπειτα από επίθεση λιονταριού σε πάρκο του Γιοχάνεσμπουργκ.

Το λιοντάρι της επιτέθηκε μέσα από το ανοικτό παράθυρο του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε, όπως έγινε γνωστό από τις αρχές του πάρκου.

Στο πάρκο ζουν 85 λιοντάρια, ανάμεσά τους και πολύ σπάνια λευκά λιοντάρια, τα οποία μπορεί ο επισκέπτης να πλησιάσει με το αυτοκίνητο για να τα παρατηρήσει
"Ενα αυτοκίνητο μπήκε στην περιοχή των λιονταριών, το λιοντάρι πέρασε από το παράθυρο και δάγκωσε τη γυναίκα", δήλωσε εκπρόσωπος του Lion Park στο ραδιοφωνικό δίκτυο Talk Radio 702. "Το ασθενοφόρο έφθασε πολύ γρήγορα, αλλά η γυναίκα ήταν νεκρή".

Το πάρκο, δημοφιλής οκογενειακός προορισμός, βρίσκεται σε απόσταση μίας ώρας από το κέντρο του Γιοχάνεσμπουργκ. Γονείς και παιδιά έχουν εκεί τη δυνατότητα να χαϊδέψουν τα λιονταράκια μέσα από τα κλουβιά τους, να ταΐσουν τις καμηλοπαρδάλεις και να οργανώσουν παιδικά πάρτυ.

Τον Μάρτιο, αυστραλός τουρίστας τραυματίσθηκε από λέαινα υπό παρόμοιες συνθήκες, αφού κυκλοφορούσε επίσης με αυτοκίνητο και με το παράθυρο ανοικτό. Δύο ημέρες αργότερα ένας 13χρονος κάτοικος γειτονικής παραγκούπολης δέχθηκε την επίθεση λεοπάρδαλης καθώς περνούσε από εκεί με το ποδήλατό του.

Η ιστοσελίδα του πάρκου υπόσχεται στους επισκέπτες ότι μπορούν να δουν τα ζώα από "πολύ κοντά". Αλλά υπάρχουν παντού πινακίδες που προειδοποιούν ότι τα παράθυρα των αυτοκινήτων πρέπει να είναι κλειστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Νεκρή Ζώνη: Στους 27 οι μετανάστες μετά από νέες αφίξεις την νύχτα - Συσκέψεις αρμοδίων στην ΚΔ

Δέκα τρεις μετανάστες - μεταξύ αυτών και ασυνόδευτα παιδιά - βρίσκονται στη νεκρή ζώνη, επιπλέον των 14 που εδώ και δύο εβδομάδες, φιλοξενούνται σε σκηνές στην περιοχή μεταξύ Αγλαντζιάς και Γερίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 27.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top