ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκρήξεις από την πυρκαγιά στο Γέρι – Βίντεο από το σημείο

Εκρήξεις από την πυρκαγιά στο Γέρι – Βίντεο από το σημείο

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στο κέντρο ανακύκλωσης στην βιομηχανική περιοχή Γερίου που ξέσπασε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης 19 Οκτωβρίου.

Από το σημείο όπου μαίνεται η πυρκαγιά ακούγονται εκρήξεις, ενώ σπεύδουν ενισχυτικές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σε νεότερη ενημέρωση ο Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο είναι ασφαλισμένοι, ενώ ενισχύονται οι δυνάμεις από Επαρχίες Λάρνακας και ΕΜΑΚ. Επιπρόσθετα ενημερώθηκε η Επαρχιακή Διοίκηση και προμήθεια βυτιοφόρων νερού.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η πυρκαγιά ξέσπασε σε κέντρο ανακύκλωσης Scrap Metal στην Βιομιχανική Γερίου.

Για την κατάσβεση ανταποκρίθηκαν έξι πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Επαρχίας Λευκωσίας ενώ οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς καθώς η Πυροσβεστική προχώρησε με ανάκληση προσωπικού.

Για την πυρκαγιά ενημερώνονται και οι εμπλεκόμενες αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες όπως το Τμήμα Επιθεώρηση Εργασίας, Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Πολιτική Άμυνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

ΠτΔ για Κυπριακό: Στο περίμενε για επάνοδο Ολγκίν - Ενημερώθηκε από Μητσοτάκη για συνάντηση με Ερντογάν

Σε δηλώσεις του μετά τα εγκαίνια έργων στην Πέγεια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top