ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μαθητές άρπαξαν 15χρονο και τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ - Κατήγγειλε η καθηγήτρια αλλά δεν ερευνούσαν οι Αρχές

Μαθητές άρπαξαν 15χρονο και τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ - Κατήγγειλε η καθηγήτρια αλλά δεν ερευνούσαν οι Αρχές

Λίγο μόλις καιρό από τον απόηχο της τραγικής ιστορίας του 16χρονου Παναγιώτη από τους Τρούλλους που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του από bullying που δεχόταν από ανήλικους, άλλη μία ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ανήλικοι μαθητές είχαν αρπάξει 15χρονο που βρισκόταν σε πάρκο σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας και τον έριξαν σε πορτμπαγκάζ και άρχισαν να τρέχουν. Ο 15χρονος έντρομος τους παρακαλούσε να τον αφήσουν. Το περιστατικό έπεσε στην αντίληψη καθηγήτριας της Τεχνικής Σχολής, η οποία κάλεσε σε συζήτηση τον 15χρονο μαθητή ο οποίος της επιβεβαίωσε τα όσα σημειώθηκαν και πως δέχεται αυτή τη συμπεριφορά από τους ανήλικους, οι οποίοι φαίνεται να καταναλώνουν αλκοόλ πριν προχωρήσουν σε αυτές τις πράξεις.

Η καθηγήτρια αποφάσισε όπως προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία, βρίσκοντας ωστόσο την πόρτα κλειστή, καθώς οι αστυνομικοί της ανέφεραν πως πρέπει να μεταβεί ο ίδιος ο 15χρονος και να καταγγείλει το περιστατικό για να μπορεί να γίνει διερεύνηση.

Από την άλλη κλειστή πόρτα βρήκε και από τη Σύμβουλο του Σχολείου, η οποία είπε πως δεν είναι στις αρμοδιότητες της περιστατικό που σημειώθηκε εκτός του σχολείου.

Ευτυχώς ενημερώθηκε για τα όσα συμβαίνουν ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος έδωσε εντολές όπως γίνει άμεση διερεύνηση και να εξετασθεί από που οι ανήλικοι αντλούν αλκοόλ, γιατί οδηγούν όχημα ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η Υπηρεσία Κοινωνικής Ευημερίας για παρακολούθηση της οικογένειας.

Σημειώνεται ότι το αίσθημα φόβου επικρατεί και στον πατέρα του ανήλικου αφού ζήτησε από την καθηγήτρια να μην κάνει τίποτα γιατί μπορεί τα πράγματα να γίνουν χειρότερα, ενώ είπε και στον γιο του να μην πηγαίνει στο πάρκο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top