ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελαφριά χιονόπτωση στο Τρόοδος, έντονες βροχές στη Λεμεσό

Ελαφριά χιονόπτωση στο Τρόοδος, έντονες βροχές στη Λεμεσό

Ελαφριά χιονόπτωση σημειώνεται κατά διαστήματα στο Τρόοδος, όπου επικρατεί πυκνή ομίχλη και έντονες βροχοπτώσεις σε κάποιες περιοχές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δρόμοι προς το Τρόοδος αν και ανοιχτοί είναι ολισθηροί και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς λόγω της ομίχλης η ορατότητα είναι μειωμένη.


Πυκνή ομίχλη επικρατεί και σε άλλες ορεινές περιοχές της επαρχίας Λεμεσού. Συνεχείς είναι και οι βροχοπτώσεις που σημειώνονται στην πόλη και την επαρχία. Σε αρκετές περιπτώσεις είναι  ιδιαίτερα έντονες, χωρίς ωστόσο να προκληθούν οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα ή ζημιές μέχρι στιγμής. Οι αρμόδιες υπηρεσίες παραμένουν σε επιφυλακή ώστε να αντιμετωπίσουν τυχόν ακραία φαινόμενα λόγω της καταιγίδας Carmel, που πλήττει την Κύπρο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία στη διάρκεια της μέρας σημειώθηκε κατολίσθηση βράχων στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού,  στο τμήμα λίγο πριν την αερογέφυρα παρά το Παραμάλι. Συνεργεία εργάζονται για τον καθαρισμό του αυτοκινητόδρομου.  Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, σε διάφορα σημεία στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, ιδιαίτερα στην περιοχή Ύψωνα, παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποιητική σήμανση στους δρόμους: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Πού τοποθετήθηκαν μέχρι σήμερα

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Ήρθαν για διακοπές στην Κύπρο και έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Μπούκαραν στο διαμέρισμα προτάσσοντας πιστόλια και τους ζήτησαν χρήματα

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»



Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Αναθεώρησε την προοπτική της κυπριακής Οικονομίας από σταθερή σε θετική, ο Οίκος Πιστοληπτικής Αξιολόγησης Moody’s, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την αξιολόγηση της πιστοληπτικής της ικανότητας στις δύο βαθμίδες πάνω από την επενδυτική βαθμίδα, στο ‘Baa2’ δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top