ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι πέφτει στο τραπέζι στην αυριανή σύσκεψη - Όσα θα συζητηθούν ανάμεσα σε Χατζηπαντέλα και επιδημιολόγους

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Τι πέφτει στο τραπέζι στην αυριανή σύσκεψη -  Όσα θα συζητηθούν ανάμεσα σε Χατζηπαντέλα και επιδημιολόγους

Συνάντηση με τα μέλη της επιδημιολογικής ομάδας θα έχει αύριο Τρίτη 11 Ιανουαρίου ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας «ο υπουργός Υγείας, στις 14:30 το μεσημέρι αύριο θα παρακαθήσει σε σύσκεψη με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής στο Υπουργείο Οικονομικών».

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η φημολογία για επιστροφή της απαγόρευσης της κυκλοφορίας έχει θορυβήσει αρκετά τον κόσμο, καθώς δεν θέλει κανείς μας να ξανά ζήσει περιορισμούς που υπήρχαν στον παρελθόν.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να έχει πέσει στο τραπέζι σαν πρόταση, ωστόσο με τα πρόσφατα αποτελέσματα που αφορούν τον ημερήσιο αριθμό των κρουσμάτων μοιάζει αρκετά απομακρυσμένο, τουλάχιστον για την ώρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του καθηγητή μοριακής ιολογίας και μέλους της επιστημονικής συμβουλευτικής επιτροπής, Δρ. Πέτρου Καραγιάννη, δεν είναι αναγκαίο να γίνουν περιορισμοί στην μετακίνηση και παράλληλα τόνισε πως πρέπει να δοθεί χρόνος για να δούμε αν θα αποδώσουν τα μέτρα που λήφθηκαν.
«Δεν είναι αναγκαίο να μπουν περιορισμοί στην μετακίνηση. Εδώ βγήκαμε στις σχεδόν 6 χιλιάδες τις προηγούμενες μέρες και αν θα έπρεπε να κάνουμε κάτι άμεσα έπρεπε να το κάνουμε τότε», κατέληξε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top