ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Υπουργό ο χαροκαμένος σύζυγος – Δύο φορές πήρε την 33χρονη Φιλιώ στο Νοσοκομείο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή

Στον Υπουργό ο χαροκαμένος σύζυγος – Δύο φορές πήρε την 33χρονη Φιλιώ στο Νοσοκομείο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή

Τίποτα δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από τον ξαφνικό θάνατο της 33χρονης Φιλιώς στις 8 Φεβρουαρίου, η οποία άφησε πίσω της τον σύζυγο της και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Σήμερα Τρίτη 15 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας θα συναντήσει την οικογένεια της 33χρονης για να ακούσει τα όσα βίωσαν πριν η ίδια αποβιώσει.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η οικογένεια υποστηρίζει ότι ο θάνατος της 33χρονης οφείλεται στον εμβολιασμό, καθώς η θανούσα είχε ιστορικό θρομβοφιλίας και προχώρησε στην πρώτη δόση αφού την είχαν διαβεβαιώσει ότι μπορεί να το κάνει. Σε χθεσινές δηλώσεις του ο υπουργός ξεκαθάρισε πως η ενημέρωση που έχει ο ίδιος είναι πως ο θάνατος δεν σχετίζεται με το εμβόλιο ενώ έχουν δοθεί οδηγίες για έρευνα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια της 33χρονης Φιλιώς, λίγες μέρες μετά τη λήψη του εμβολίου η 33χρονη παρουσίασε μελανιές στο σώμα της και έσπευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου της χορηγήθηκε μία ασπιρίνη και μετά έλαβε εξιτήριο. Η κατάσταση της νεαρής μαμάς χειροτέρεψε μετά από μερικές μέρες με τον σύζυγο της να την μεταφέρει εκ νέου στο Νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε.

Η νεκροτομή στη σορό της άτυχης διενεργήθηκε την επόμενη μέρα από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ο οποίος έλαβε δείγματα που στάλθηκαν για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της. Στην Κύπρο κατέφθασε και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνενίδης από τη Βρετανία για να συνδράμει στις εξετάσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια της 33χρονης έχει ζητήσει όπως διενεργηθεί και δεύτερη νεκροτομή από ιδιώτη ιατροδικαστή ενώ υπενθυμίζουμε ότι έχουν ήδη καταγγείλει στην Αστυνομία υπόθεση ιατρικής αμέλειας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Διερεύνηση, κατασχέσεις και οργανωμένο έγκλημα – Ο επικίνδυνος κόσμος των ναρκωτικών μέσα από υποθέσεις της ΥΚΑΝ

Ημέρα του Πατέρα: Προτάσεις για δώρα στον πρώτο μας σούπερ-ήρωα - Από βιβλία μέχρι προϊόντα τεχνολογίας και κοσμήματα

Ταξιδεύεις και θες να μάθεις τα δικαιώματά σου; - Ξεκινά ενημερωτική εκστρατεία στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας

«Στον φούρνο» και αυτό το Σαββατοκύριακο - Μέχρι ποια ώρα ισχύει η κίτρινη προειδοποίηση  - Αλλάζει το σκηνικό τη Δευτέρα

ΠτΔ για Οίκο Αξιολόγησης Standard and Poor’s: «Επιβεβαιώνει τη θετική προοπτική της κυπριακής οικονομίας»



Επισκέπτεται σήμερα τις πυρόπληκτες περιοχές της Πάφου ο Πρόεδρος

Επισκέπτεται σήμερα τις πυρόπληκτες περιοχές της Πάφου ο Πρόεδρος

Τις κοινότητες που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές στην επαρχία Πάφου επισκέπτεται το πρωί του Σαββάτου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδούλιδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top