ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χριστοδουλίδης: To παρασκήνιο της εξαγγελίας και ο εξ Ελλάδος επικοινωνιολόγος του -Πότε και που γυρίστηκε το βίντεο

Νίκος Χριστοδουλίδης: To παρασκήνιο της εξαγγελίας και ο εξ Ελλάδος επικοινωνιολόγος του -Πότε και που γυρίστηκε το βίντεο

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής οπτικογραφήθηκε η δήλωση-εξαγγελία του Νίκου Χριστοδουλίδη, η οποία μεταδόθηκε διαδικτυακά σήμερα το πρωί. Η οπτικογράφηση έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, με τη συμμετοχή εθελοντών, υποστηρικτών του, οι οποίοι είχαν διακριτική παρουσία στο βίντεο.

Το γενικό πρόσταγμα της εξαγγελίας είχε ο εξ Ελλάδος επικοινωνιολόγος Γιώργος Φλέσσας, οποίος στις προεδρικές του 2008 εργάστηκε για την υποψηφιότητα του Ιωάννη Κασουλίδη, τον οποίο υποστήριξε ο ΔΗΣΥ. Ο Φλέσσας, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1986, ως μέλος του επιτελείου του μετέπειτα πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ενώ συγχρόνως, άρχισε να εργάζεται ως επαγγελματίας σύμβουλος σε θέματα πολιτικής και εμπορικής επικοινωνίας και διαφήμισης. Το 1994 ίδρυσε τη CIVITAS, η οποία ειδικεύεται σε θέματα στρατηγικής και επικοινωνίας στην ελληνική αγορά.

Ο Φλέσσας έχει συνεργαστεί με πολλές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, οργανισμούς, κυβερνήσεις και κόμματα. Ακόμη, με την ιδιότητα του campaign manager, συμμετείχε στο σχεδιασμό και στην εκτέλεση αρκετών από τις μεγαλύτερες πολιτικές εκστρατείες για λογαριασμό κομμάτων, οργανισμών και υποψηφίων, στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στη ΝΑ Ευρώπη. Η μέρα και η ώρα μετάδοσης της εξαγγελίας κρατήθηκαν μυστικά μέχρι σήμερα το πρωί.

Εκτός από τον Γιώργο Φλέσσα, το πολιτικό γραφείο του Χριστοδουλίδη έχει στελεχωθεί από διάφορους επαγγελματίες, στα διάφορα τμήματα. Στο γραφείο Τύπου έχει τοποθετηθεί η δημοσιογράφος Μαριλένα Ευαγγέλου, με εμπειρία στο πολιτικό και ελεύθερο ρεπορτάζ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Επεισοδιακή σύλληψη: Τον τσάκωσαν με πλαστή ταυτότητα, μαχαίρι και διαρρηκτικά εργαλεία - Επιτέθηκε σε αστυνομικό

Σφοδρές αναταράξεις σε πτήσεις: Πόσο συχνά συμβαίνουν και τι τις προκαλεί - Βίντεο

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Τα συμπεράσματα του ΟΚΥπΥ για το παιδί που έχασε την όραση του λόγω λέιζερ - «Μπορεί να καταστούν πολύ βλαβεροί για την υγεία οι φακοί»

Αικατερίνη Χριστοδουλίδη: Η κόρη του Προέδρου αποφοίτησε και ο ίδιος ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία



Στην τελική ευθεία οι εκλογές - Τα πυρά της Αννίτας - Επίθεση ΑΚΕΛ κατά ΕΛΑΜ - Υποψήφιος με εγκληματικό παρελθόν

Στην τελική ευθεία οι εκλογές - Τα πυρά της Αννίτας - Επίθεση ΑΚΕΛ κατά ΕΛΑΜ - Υποψήφιος με εγκληματικό παρελθόν

Λίγες μόνο μέρες πριν από τις πολλαπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, ο προεκλογικός αγώνας φουντώνει ακόμα περισσότερο, με τα κόμματα να καταβάλλουν προσπάθεια για συσπείρωση των οπαδών τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top