ΠΑΡΑ-THEMA

Καταγγελία πολίτη: Περικύκλωσαν γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα -«Καθαρίστε την Αγία Νάπα απο αυτή την κατάντια»

Καταγγελία πολίτη:  Περικύκλωσαν γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα -«Καθαρίστε την Αγία Νάπα απο αυτή την κατάντια»

Πολίτης μέσω ανάρτησης στα social media , καταγγέλλει δημόσια, όπως ισχυρίζεται περιστατικά με αλλοδαπούς ο οποίοι προκαλούν φόβο και τρόμο στην Αγία Νάπα.

Με βάση τους ισχυρισμούς του πολίτη, τους οποίους μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, πριν λιγα 24ωρο , ήταν παρων σε ένα περιστατικό στην Αγία Νάπα. Το περιστατικό του προκάλεσε φόβο. Στην περιοχή πισω απο το Δημαρχείο , αντικρυσε,  πέντα πρόσωπα αλλοδαπούς , να έχουν στην μέση μια γυναίκα (μεθυσμένη) της οποίας είχαν αρπάξει τη τσάντα κοιτάζοντας τι έχει μέσα.

Ο ίδιος οπως αναφέρει, δεν σταμάτησε να εξακριβώσει τι έγινε, καθώς οπως ισχυρίζεται προτίμησε να προχωρήσει εξασφαλίζοντας την δική του ασφάλεια.

Ωστόσο με αυτη την καταγγελία , καλεί τις αρμόδιες τοπικές αρχές και Αστυνομία , να λάβουν μέτρα, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρε "Οι τουρίστες θα αρχίσουν να φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Η εικόνα της Αγίας Νάπας χάλασε παρα πολυ" , ενώ συμπλήρωσε "Ζητώ απο τις αρμόδιες αρχές να βρουν τρόπο να καθαρίσει η Αγία Ναπα απο αυτή την κατάντια πριν θρηνήσουμε θύματα.....Μας αναγκάσατε να κοιμούμαστε με τα όπλα στημένα δίπλα απο το κρεβάτι μας"

Δείτε αυτούσια την καταγγελία:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top